You dont have javascript enabled! Please enable it! Αέρας - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Το όνειρο σας ερμηνεύεται βάσει των υπόλοιπων στοιχείων που περιέχει.

Αν δεις στον ύπνο σου ότι σε φυσά αέρας, θα πρέπει για τις επόμενες ημέρες να βρίσκεσαι σε επιφυλακή γιατί σε περιμένουν απρόσμενες δυσάρεστες εξελίξεις.

Αν ο αέρας που φυσά είναι δυνατός, βρώμικο και αποπνικτικός τότε να περιμένετε καταστροφές, πίκρες και απογοήτευση λόγω των παθών σας.

Αν δεις ότι φυσά δροσερό αεράκι, θα έχεις καλή υγεία, αλλά αν είναι ζεστός αέρας, δηλώνει ασθένεια.

Στην υγεία σας αν ο αέρας είναι σιγανός και δροσερός δε θα αντιμετωπίσετε προβλήματα, αν όμως είναι δυνατός προσέξτε πολύ.

Στην εργασία σας αν ο αέρας είναι απαλός θα έχετε μια καλή επαγγελματική εξέλιξη.

Αν ο αέρας που φυσά είναι δυνατός και θορυβεί θα πρέπει μα προσέξετε σε θέματα που αφορούν στην υγεία σας αλλά και πρόσωπα που συνωμοτούν εναντίον σας.

Αν δεις ότι προχωράς κόντρα στον άνεμο, τότε θα καταφέρεις να αντισταθείς σε προκλήσεις και θα κάνεις τα πάντα για να επιτύχεις τους στόχους σου.

Αν ο αέρας σας σπρώχνει προς την κατεύθυνση που θέλετε να πάτε, θα αποκτήσετε αναπάντεχους υποστηρικτές ή θα νικήσετε τους αντιπάλους σας.

Αν δείτε ότι βρίσκετε σε παραθαλάσσιο μέρος και απολαμβάνετε τον δροσερό αέρα, τότε το όνειρο σημαίνει ότι θα αποκτήσετε επαγγελματική δύναμη και σταθερότητα.

Αν όμως φυσάει πολύ δυνατός αέρας, που παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά του, παγωμένος και αποπνικτικός, τότε το όνειρο σημαίνει ότι θα λάβετε δυσάρεστες ειδήσεις και θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες στις δουλειές σας, στενοχώριες και βάσανα.

Aν ο αέρας είναι θυελλώδης και σας παρασύρει, τότε σας κυνηγούν δυσάρεστα γεγονότα.

Αν όμως δείτε τον εαυτό σας να πετάει στον αέρα, τότε και στην πραγματικότητα θα νοιώσετε να πετάτε, αλλά από χαρά και επιτυχίες.

Αν ονειρευτείτε ότι βρίσκεστε σε παρα­λία και αναπνέετε με όλες σας τις δυνάμεις τον κα­θαρό αέρα της θάλασσας, βίος γαλήνιος και υγιής σας αναμένει, οι υποθέσεις σας θα λάβουν καλή έκβαση, οι εχθροί σας θα έλθουν ζητώντας να τους συγχωρήσετε και θα σας ζητούν να γίνουν φίλοι σας.

Όταν δείτε πως βρεθήκατε σε ένα μέρος και ο αέρας που φυσάει έχει την μοσχοβολιά των λουλουδιών, σας περιμένει αισθηματική επιτυχία.

Αν ο αέρας είναι βαμμένος με χρώμα κόκκινο σημαίνει ότι πρέπει να περιμένουμε δημόσιους κινδύνους, εξεγέρσεις ή αναστάτωση στο μέρος της κατοικίας μας.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια