You dont have javascript enabled! Please enable it! Αεροδρόμιο - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Το αεροδρόμιο είναι ο χώρος από τον οποίο απογειωνόμαστε για άλλα μέρη αλλά ταυτόχρονα και το μέρος όπου καταλήγουμε σε ένα μακρινό ταξίδι. Συνήθως, στον ονειροκρίτη τα αεροδρόμιο συνδέονται με επαγγελματικά ή οικονομικά, αλλά και γενικότερα με αλλαγές στη ζωή μας.

Εάν δείτε στο όνειρό σας ένα πολυσύχναστο αεροδρόμιο, σημαίνει την επιθυμία για ελευθερία, τα υψηλά ιδανικά, φιλοδοξίες, και ελπίδες. Είναι μια ένδειξη ότι πλησιάζετε σε μια νέα αφετηρία στη ζωή σας. Κάποια νέα ιδέα είναι έτοιμη να απογειωθεί. Μπορεί να βιώνετε μια νέα σχέση, νέα πορεία της σταδιοδρομίας ή μια νέα περιπέτεια.

Όταν βρίσκεστε στο αεροδρόμιο ή παρακολουθείτε από μακριά πώς τα αεροπλάνα απογειώνονται και προσγειώνονται – η υπερβολική ειλικρίνεια και αξιοπιστία σας θα μας βλάψει για άλλη μια φορά και μπορεί να έχετε πρόβλημα.

Αν το αεροδρόμιο είναι πολεμικό ή αν δεις πολεμικά αεροσκάφη σημαίνει πράγματι ότι κάτι καινούριο θα έρθει στα επαγγελματικά σου, αλλά ταυτόχρονα είναι και μια προειδοποίηση ότι μπορεί να αποτύχεις στη νέα αυτή φάση, ειδικά αν κάνεις κάποια βιαστική κίνηση. 

Αν δεις στο όνειρό σου ότι περιμένεις σε αίθουσα αναμονής αεροδρομίου για ώρες, σημαίνει ότι κάποιο επαγγελματικό πρόβλημα ή εμπόδιο θα αντιμετωπίσεις που θα σε καθυστερήσει.

Αν ονειρευτείς πολλά αεροσκάφη και πολιτικά αεροπλάνα να είναι σταματημένα στο αεροδρόμιο, τότε σημαίνει ότι είτε θα έχεις πολλές σκοτούρες είτε πολλές ιδέες για να κερδίσεις το μέλλον σου.

Αν δεις στον ύπνο σου ένα αεροδρόμιο να είναι εγκαταλειμμένο και παρατημένο στην τύχη του, σε περιμένουν δύσκολες μέρες και θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα τα οικονομικά σου.

Επίσης, να ξέρεις ότι αυτή η καταλληλότερη περίοδος για να ανοίξεις μια επιχείρηση, καθώς θα σου αποφέρει πολλά κέρδη, που θα βελτιώσουν την προσωπική σου ζωή.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια