You dont have javascript enabled! Please enable it! Αετός - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Εάν δείτε έναν αετό στο όνειρό σας, συμβολίζει την αρχοντιά, την υπερηφάνεια, αγριότητα, την ελευθερία, την ανωτερότητα, το θάρρος και την ισχυρή πνευματική ικανότητα. Ο αετός αντιπροσωπεύει επίσης την ανανέωση και τη σύνδεσή σας με την πνευματικότητα σας. Θα αγωνίζεστε σκληρά και με θάρρος για την επίτευξη υψηλότερων φιλοδοξιών και μεγαλύτερων επιθυμιών.

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ένας αετός πετάει επάνω από το σπίτι σας, σημαίνει ότι τα άτομα που έχετε δίπλα σας θα φροντίσουν με την αγάπη τους να προστατεύσουν την οικογενειακή ευτυχία και την γαλήνη.

Αν δείτε στον ύπνο σας αετό να πετά μαζί με τα μικρά του, τότε θα λάβετε βοήθεια και στήριξη από πρόσωπο πανίσχυρο.

Ο αετός που σας πλησιάζει ή τον κρατάτε στα χέρια σας συμβολίζει αγαπημένο σας πρόσωπο το οποίο σας φροντίζει, σας αγαπά και σας προστατεύει.

Αν τον δείτε να φωλιάζει θα αποκτήσετε φήμη πλούτο και ηγετική θέση.

Αν δείτε πως πιάνετε και σκοτώνετε έναν αετό, θα αποκτήσετε πλούτη, γιατί θα νικήσετε τους εχθρούς και τους ανταγωνιστές σας.

Αν ονειρευτείτε πως τρώτε κρέας αετού, σημαίνει ότι έχετε τέτοια δύναμη θελήσεως που δεν σας σταματά ούτε ο θάνατος.

Αν ο αετός είναι πληγωμένος θα πρέπει να προσέξετε με την υγεία σας.

Αν δεις αετό νεκρό και φοβάσαι κάποιον, να ξέρεις ότι δεν θα σε βλάψει.

Αν όμως ονειρευτείτε ότι ένας αετός σας μιλάει με φωνή ανθρώπινη, τότε προμηνύεται μεγάλο κακό, μια μεγάλη συμφορά θα σας βρει. Να προσέξετε ιδιαίτερα αν δείτε έναν αγριεμένο αετό να σας κάνει επίθεση.

Αν τον δεις να κατασπαράζει πτηνά, κάποιος σοβαρός σου εχθρός θα σταματήσει να σου κάνει κακό.

Αν σας φύγει μέσα από τα χέρια, θα αποτύχετε σε κάτι που είναι για σας πολύ σημαντικό. Οι αναβολές και οι καθυστερήσεις σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών τελείωσαν και τώρα θα πρέπει να περάσετε στην δράση.

Αν δείτε μια φωλιά με μικρούς αετούς, αντιπροσωπεύει τα επιτεύγματά σας και το σκαρφάλωμά σας στην κορυφή της κοινωνικής κλίμακας.

Το να δείτε αετό κουρνιασμένο ψηλά, σημαίνει ότι θα αποκτήσετε φήμη, πλούτο και την υψηλότερη θέση στη χώρα σας.

Αν τον βλέπουμε να πετά μαζί με το θήραμά του σημαίνει ότι πρέπει να προσέχουμε τους εχθρούς μας και αν τον βλέπουμε να το καταβροχθίζει, σημαίνει το θρίαμβό μας όπως και τη δυσαρέσκειά μας. Όπως αναφέραμε προηγουμένως, αυτό εξαρτάται αν μας προκαλεί χαρά ή φόβο.

Αν βλέπουμε ότι μας ορμά σημαίνει δυσαρέσκεια. Αν μας βλάψει σημαίνει αντιπαλότητα, της οποία η βαρύτητα θα είναι σχετική με την βαρύτητα των επιπτώσεων που θα δεχθούμε.

Αν μας βλάψει στο κεφάλι ή στο πρόσωπο, ο κίνδυνος είναι μεγάλος και αν εγκαθίσταται στο πρόσωπό μας, σύμφωνα με μερικούς, μπορεί να σημαίνει και θάνατο στην οικογένεια.

Αν ο αετός σας φτιάξει τη φωλιά του στο σπίτι σας και γεννήσει εκεί τότε θα έχετε ευτυχία στο γάμο σας κι εγκυμοσύνη.

Ένας αετός κλεισμένος σε κλουβί είναι απειλή ταπείνωσης, εξουσίας και περιθωριοποίησης.

Αν δούμε ότι τρώμε τη σάρκα ενός αετού σημαίνει ότι ο δυνατός και ισχυρός χαρακτήρας μας θα μας οδηγήσει σε μεγάλο πλούτο και επιρροή.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
5 1 Ψήφος
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια