You dont have javascript enabled! Please enable it! Αηδόνι - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Γενικά, τα αηδόνια στα όνειρα μας είναι πολύ καλοί οιωνοί, αφού και στην πραγματικότητα αυτό το θεσπέσιο πουλί συμβολίζει τη χαρά, τον έρωτα και την ευτυχία, είτε το ακούει κανείς είτε το βλέπει στο σπίτι του.

Αν ονειρευτείτε ότι ακούτε το θεσπέσιο κελάηδημα του αηδονιού, είναι προμήνυμα ευχάριστης ύπαρξης, υγιεινού και ευτυχισμένου περιβάλλοντος.

Αν ονειρευτείς το αηδόνι να έρχεται μόνο του και να κάθεται κοντά σου, θα γνωρίσεις κάποιο πρόσωπο που θα σου κάνει αρχικά κακή εντύπωση αλλά θα αποδειχτεί στη συνέχεια πολύτιμος σύμβουλος.

Αν πετά πάνω από το σπίτι σου και κουτσουλίσει θα έχεις καλή τύχη.

Αν το δείτε να φωλιάζει στο σπίτι σας, θα φωλιάσει μαζί του η ευτυχία, ο γάμος και η χαρά. Θα έχετε πολλά παιδιά και πιστό σύντροφο. Θα έχετε καλή υγεία.

Στην εργασία σας αν δείτε το αηδόνι να φωλιάζει στο σπίτι σας θα αποκτήσετε πολλά χρήματα.

Αντίθετα, αν δεις φωλιά αηδονιού με πουλιά ή αυγά μέσα και κάποιο φίδι να τα τρώει, να προσέξεις πολύ επειδή κάποιοι συνωμοτούν εναντίον σου και ψάχνουν την ευκαιρία για να σου κάνουν κακό ή να βάλουν προβλήματα στο σπίτι ή στη σχέση σου.

Αν το αηδόνι δεν τραγουδά, τότε η είδηση που θα πάρετε θα είναι δυσάρεστη, ενώ παράλληλα το όνειρο σας προειδοποιεί για προβλήματα με φιλικά ή συγγενικά σας πρόσωπα.

Αν το αηδόνι το κρατάτε στα χέρια σας, τότε θα αποκτήσετε σύντροφο με τον οποίο θα έχετε μία πολλή ευτυχισμένη σχέση.

Αν το αηδόνι το φυλακίσετε μέσα σε ένα κλουβί, τότε θα αντιμετωπίσετε προβλήματα και στεναχώριες και πιθανόν μπλεξίματα με το κράτος ή το νόμο.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια