You dont have javascript enabled! Please enable it! Αράχνη - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Στο όνειρο αυτό μπορούμε να διακρίνουμε 2 επίπεδα ερμηνείας. Έτσι από τη μια πλευρά είναι ο ιστός της αράχνης και από την άλλη το ίδιο το ζώο.

Ο ιστός της αράχνης συνδέεται με την έννοια της παγίδας είτε την ετοιμάζουν άλλου για εμάς είτε εμείς για άλλους.

Αν λοιπόν πιανόμαστε σε ιστό αράχνης πρόκειται να πέσουμε στην παγίδα που μας ετοιμάζουν. Αντίθετα αν ξεφεύγουμε από τον ιστό πρόκειται να αποφύγουμε την παγίδα.

Αν δούμε άλλο πρόσωπο να πέφτει μέσα στον ιστό είμαστε εμείς αυτοί που σκεφτόμαστε να παγιδέψουμε κάποιον και είναι πολύ πιθανό να το πετύχουμε.

Αν δείτε ότι σκοτώνετε μια αράχνη που ύφαινε, θα δημιουργηθούν οικογενειακά προβλήματα.

Αν δούμε μια αράχνη να ανεβαίνει έναν τοίχο δείχνει ότι οι επιθυμίες μας σύντομα θα γίνουν πραγματικότητα.

Αν η αράχνη που ονειρευτήκατε ήταν κατάμαυρη με κόκκινα στίγματα ή κατακόκκινη, πρέπει να προσέξετε γιατί παραμονεύει μεγάλος κίνδυνος.

Έτσι σε πολλές περιπτώσεις η αράχνη είναι σύμβολο εργατικότητας, ιδιαίτερα αν τη δούμε να χτίζει τον ιστό της.

Καλό όνειρο, είναι αν καθαρίζετε το χώρο σας από αράχνες και ιστούς.

Καλή υγεία και αύξηση της περιουσίας προμηνύεται στην περίπτωση που οι αράχνες είναι κρεμασμένες από τον ιστό τους και πλούτος τον οποίο θα χάσετε ωστόσο αν δεν προσέξετε αν δείτε μεγάλη αράχνη την οποία τη φοβηθήκατε.

Για μια νέα γυναίκα που θα δει χρυσές αράχνες στον ύπνο της, είναι προμήνυμα μια ευτυχισμένης ζωής και απόκτησης νέων φίλων.

Αν σκοτώνετε αράχνη να περιμένετε καβγάδες στην οικογένεια εκτός και το όνειρο προδιαθέτει για κάτι άλλο ενώ αν η αράχνη σας δαγκώνει θα έχετε ζημιά που θα οφείλετε στα σχέδια των εχθρών σας.

Αν δούμε αυγά αράχνης σε έναν ιστό δείχνει ότι δεν μπορούμε να αναγνωρίσουμε πλήρως τις δυνατότητες μας. Κάτι μας κρατάει πίσω στο να εκφράσουμε τον εαυτό μας.

Αν βλέπουμε ότι τρώμε μια αράχνη ή ότι μια αράχνη βρίσκεται στο στόμα μας συμβολίζει τον έλεγχο μας πάνω σε μια κατάσταση. Δεν φοβόμαστε να δείξουμε την κυριαρχία μας σε μια σχέση.

Τα όνειρα με αράχνη έχουν αρνητική σημασία αν δούμε μαύρη χήρα ή ταραντούλα, σημάδια που συνδέονται είτε με τη δική μας σκοτεινή πλευρά, είτε με επιτυχία των ατόμων που μας επιβουλεύονται. Ε μια τέτοια περίπτωση αν δείτε ότι σκοτώνεται την αράχνη η επιτυχία θα έρθει έπειτα ωστόσο από πολλές ατυχίες.

Υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για έναν οιωνό με πολύ λεπτές αποχρώσεις στην ερμηνεία του οι οποίες σαφώς και δεν θα μπορούσαν να χωρέσουν σε ένα ονειροκρίτη.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
5 1 Ψήφος
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια