You dont have javascript enabled! Please enable it! Αργαλειός - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Αν ονειρευτείς ότι στέκεσαι και βλέπεις κάποιον άγνωστο να υφαίνει, σημαίνει ότι αυτοί που σε περιβάλουν θα σου προκαλέσουν δυσχέρεια.

Αν δείτε ότι είστε γυναίκα και υφαίνετε τον αργαλειό, σημαίνει πως θα έχετε επιτυχία στις ερωτικές σχέσεις σας και εάν είστε ελεύθερες, πολύ σύντομα θα παντρευτείτε και θα αποκτήσετε όμορφα παιδιά.

Αν είστε άνδρας και δείτε γυναίκα να υφαίνει τον αργαλειό, θα δείτε πολλές επιτυχίες στον επαγγελματικό τομέα και πολύ γρήγορα θα συναντήσετε την γυναίκα της ζωής σας με την οποία θα πάτε για γάμο.

Αν δεις όμορφες γυναίκες να υφαίνουν σημαίνει επιτυχία στον έρωτα.

Αν δείτε αργαλειό που είναι ακίνητος, χωρίς κανέναν να τον δουλεύει, σημαίνει πεισματάρη άνθρωπο που θα σας προξενήσει αρκετή στενοχώρια.

Αν το υφαντό που είδατε στο όνειρο να βγαίνει από τον αργαλειό είχε φανταχτερά χρώματα, σύντομα θα μάθετε ευχάριστα νέα σχετικά με κοντινό σας άνθρωπο τον οποίο νοιάζεστε ιδιαιτέρως.

Εάν δείτε πως κατά την διάρκεια που υφαίνετε ο αργαλειός χαλάσει, θα έχετε οικονομικά προβλήματα, ζημιές στην δουλειά σας και καυγάδες με τους συνεργάτες σας.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια