You dont have javascript enabled! Please enable it! Αυγή - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Αν ονειρευτείς την αυγή, σημαίνει ότι οι στόχοι σου θα επιτευχθούν, αν όμως η σκηνή είναι δυσδιάκριτη και εξωτική τότε το συγκεκριμένο όνειρο σημαίνει ότι θα στεναχωρηθείς από αποτυχία στα επαγγελματικά και στο έρωτα εκεί που περίμενες ότι σίγουρα θα τα καταφέρεις.

Συμβολικά συνδέεται με την αναγέννηση και την επιστροφή στην ευτυχία μετά από μία σκοτεινή περίοδο προβλημάτων και στεναχώριας.

Έτσι αν δείτε στον ύπνο σας ότι παρακολουθείτε ξημέρωμα χωρίς συννεφιά, θα έχετε ειδήσεις που θα αλλάξουν τη ζωή σας προς το καλύτερο.

Αν το ξημέρωμα είναι μουντό κι ο ουρανός συννεφιασμένος ή, αν η αυγή δεν έρχεται, τότε περιμένετε αναποδιές.

Πρόκειται για ένα θετικό οιωνό που συνδέεται κυρίως με τον συναισθηματικό τομέα της ζωής μας χωρίς ωστόσο να μένει αποκλειστικά σε αυτόν. Όπως άλλωστε συμβαίνει και σε κάθε τέτοια περίπτωση, ο τομέας αυτός είναι πολύ πιθανόν να διαφαίνεται μέσα από τα συμφραζόμενα του ονείρου.

Αυτό το οποίο είναι βέβαιο μετά από ένα όνειρο που σχετίζεται με την αυγή είναι ότι στο δρόμο μας θα βρεθούν ευκαιρίες τις οποίες αν αξιοποιήσουμε θα αποκομίσουμε σημαντικό όφελος.

Προκειμένου να δοθεί μια πλήρης ερμηνεία το όνειρο αυτό θα πρέπει να συνδυαστεί και όλα τα άλλα στοιχεία τα οποία εμφανίζονται έτσι ώστε αυτό που θέλει να σας πει να είναι απόλυτα κατανοητό.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ

5 1 Ψήφος
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια