You dont have javascript enabled! Please enable it! Αυτί-Αυτιά - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Αν το στόμα συμβολίζει την επικοινωνία σαν ενεργό όργανο της έκφρασης, το αυτί έχει επίσης την ίδια ιδιότητα, αλλά σαν παθητικό όργανο της ακοής. Δηλαδή, το αυτί και το στόμα αλληλοσυμπληρώνονται από την άποψη της επικοινωνίας.

Αν δείτε στον ύπνο σας τον εαυτό σας με αφτιά μεγαλύτερα από το συνηθισμένο μέγεθος, το όνειρο σημαίνει ότι θα δοκιμάσετε στη ζωή σας την ευτυχία και τη δόξα, συγχρόνως όμως ση­μαίνει ότι σας χαρακτηρίζει και κάποια αναι­σθησία.

Αν είσαι γυναίκα και ονειρευτείς πως έχεις τεράστια αυτιά, κάτι κακό θα ακούσεις.

Αν ονειρευτείτε μικρά αυτιά, είναι προμήνυμα νέου έρωτα. Αν δείτε πως καθαρίζατε τα αυτιά σας, θα ακούσετε κάτι πολύ ευχάριστο.

Αν δείτε πως χάσατε την ακοή σας, θα αντιμετωπίσετε πολλά προβλήματα στη δουλειά σας και θα χάσετε πολλά χρήματα.

Αν δείτε αφτιά πολλά, σημαίνει ότι όλοι στο σπίτι εσάς υπακούουν και σας σέβονται∙ αν, όμως, αυτός που θα δει το όνειρο είναι υπηρέ­της ή κατώτερος υπάλληλος, θα υποστεί επίθεση του προϊσταμένου του, συνοδευόμενη από φοβε­ρές ύβρεις.

Αν δούμε ότι καθαρίζουμε με κερί το αυτί μας σημαίνει ότι δεν ακούμε τους γύρω μας. Μπορεί να υπάρχει κάτι, που δε θέλουμε να ακούσουμε.

Αν δείτε αυτιά ζώου, κινδυνεύετε από ατύχημα.

Αν δείτε πως σας φιλάνε τα αυτιά, είναι σημάδι επιτυχίας. Αν δείτε πως σας τραβούν τα αυτιά, σας περιμένει αναγνώριση για κάποιο κατόρθωμά σας.

Αν βλέπουμε ότι πονάει το αυτί μας σημαίνει ότι θα πάρουμε κάποια άσχημα ή προσβλητικά νέα.

Όνειρο με αφτί σκισμένο ή δι­πλωμένο ή με οποιονδήποτε τρόπο πληγωμένο σημαίνει ότι θα προδοθούν τα μυστικά σας∙ αν μάλιστα το δείτε εντελώς κομμένο, σημαίνει ότι θα στερηθείτε την αγάπη των φίλων και των οι­κείων σας, άγνωστο γιατί.

Αν δείτε ότι τα αφτιά σας είναι κλεισμένα, το όνειρο σημαίνει ότι κά­ποιο κακό μελετάτε και θα απατήσετε κάποιον που σας εμπιστεύεται∙ αν δεν πρόκειται για γυ­ναίκα, το όνειρο σημαίνει ότι μελετά να ενερ­γήσει με τρόπο που θα την εκθέσει.

Αν δείτε πως τα αυτιά σας βουίζουν, θα αρρωστήσετε βαριά. Αν δείτε αυτιά ζώου, κινδυνεύετε από ατύχημα.

 Αν δείτε ότι έχετε αφτιά λιονταριού ή άλλου ζώου, να γνωρίζετε ότι διάφοροι εχθροί σάς επιβου­λεύονται και σας πολεμούν με λύσσα. Αν ονει­ρευτείτε ότι σας τραβούν από το αφτί, έπαινο θα ακούσετε∙ αν, όμως, δείτε ότι εσείς σέρνετε κάποιον από το αφτί, σημαίνει ότι εσείς θα επαι­νέσετε εκείνον.

Αν δείτε πως σας φιλάνε τα αυτιά, είναι σημάδι επιτυχίας. Αν δείτε πως σας τραβούν τα αυτιά, σας περιμένει αναγνώριση για κάποιο κατόρθωμά σας

Το αίμα από το αυτί πρέπει να θεωρείται ότι λαμβάνει νέα για συγγενείς.

Εάν ήταν ελαφρώς σχισμένο, τότε πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί: τις επόμενες μέρες κινδυνεύετε να υποστείτε σωματική βία ή ληστεία.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
5 1 Ψήφος
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια