You dont have javascript enabled! Please enable it! Βάτραχος - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Αν ονειρευτείς ότι έπιασες βατράχια, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι δεν πρόσεξες όσο έπρεπε τον εαυτό σου και ίσως τώρα αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα.

Αν δεις βατράχια πάνω σε γρασίδι, σημαίνει ότι θα έχεις πλάι σου έναν καλό φίλο, πρόθυμο να σε βοηθήσει σε οτιδήποτε χρειαστείς.

Αν είσαι γυναίκα και ονειρευτείς ένα μεγάλο βάτραχο, σημαίνει γάμος με εύπορο χήρο που μπορεί να έχει και παιδιά από το γάμο του.

Αν δεις βατράχια σε ελώδη μέρη, σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα, που όμως θα τα ξεπεράσεις χάρη στην ανιδιοτέλεια των άλλων.

Αν ονειρευτείς πως τρως βατράχια, αυτό σημαίνει ότι θα πάρεις εφήμερες χαρές και πως θα επωφεληθείς από τις κοινωνικές επαφές σου.

Αν ακούσατε στ’ όνειρο σας βατράχια να κοάζουν, θα επισκεφθείτε φίλους σας, αλλά τελικά η επίσκεψη θα αποβεί άκαρπη.

Αν ο βάτραχος δεν κοάζει και είναι ακίνητος, τότε κάποιοι προσπαθούν να διαβρώσουν την εικόνα σας χρησιμοποιώντας τρόπους που θα σας εκθέσουν και στην δουλειά σας άλλα και στην οικογένεια σας.

Εάν δείτε στο όνειρό σας ότι χαϊδεύετε βάτραχο θα έχετε έντονο αλλά όχι σταθερό έρωτα.

Άλλος συμβολισμός του βατράχου προέρχεται από το συνεχές του κουάξ, που αν ακούγεται για λίγη ώρα μπορεί να είναι ευχάριστο, αν όμως χρειάζεται να το ακούει κάποιος όλη την ώρα είναι κουραστικό κι ενοχλητικό

Αν δούμε βατράχια να πηδάνε σημαίνει έλλειψη δέσμευσης. Έχουμε την τάση να πηδάμε από το ένα θέμα στο άλλο. Εναλλακτικά, μπορεί να σημαίνει ότι θα κάνουμε μεγάλα βήματα προς τον στόχο.

Αν ονειρευτείτε ότι κρατάτε στα χέρια σας βατράχους ή ότι τους σκοτώνετε, σημαίνει ότι θα δημιουργηθούν εντάσεις και φασαρίες στη σχέση σας ή στο γάμο σας ή ακόμα και μικροπροβλήματα υγείας.

Αν ονειρευτείτε ότι τρώτε βατραχοπόδαρα, σημαίνει ότι μπορεί να στενοχωρηθείτε από υβριστική συμπεριφορά κάποιου κοντινού σας προσώπου.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ

5 2 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια