You dont have javascript enabled! Please enable it! Βαφή - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Το όνειρο με βαφή, μπογιές ή γενικότερα βάψιμο είναι αμφίσημο. Μερικές φορές είναι οιωνός ευτυχίας αλλά άλλες φορές είναι κακό προμήνυμα. Επίσης, παίζει αρκετό ρόλο και το χρώμα που θα δείτε ότι βάφατε.

Ετσι, σύμφωνα με μία ερμηνεία, αν ονειρευτείς ότι βάφεις έναν τοίχο με μπογιά, χρωματίζεις ή ασχολείσαι με χρώματα, μπογιές και βαφές, ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι αυτό είναι οιωνός για μια πολύ μεγάλη επιτυχία που θα έρθει στη ζωή σου. Πιθανώς η επιτυχία αυτή να είναι ερωτική, ή επαγγελματική.

Αν δείτε ότι βάφετε κάτι με ανοιχτό χρώμα θα έχετε ευτυχία κι ευημερία.

Αν είσαι έγκυος, το όνειρο αυτό δείχνει ότι το μωρό θα είναι υγιές και τυχερό.

Αν βάφετε με σκούρα χρώματα θα πάρετε στενοχώριες.

Αν ονειρευόμαστε ότι βάφουμε το σπίτι μας σημαίνει ότι θα έχουμε επιτυχία σε κάτι καινούριο, που κάνουμε. Μπορεί να πάρουμε προαγωγή. Μπορεί να εκφράζουμε και τη δημιουργικότητά μας. Εναλλακτικά, το όνειρο δείχνει ότι κρύβουμε ή προστατεύουμε κάτι.

Αν κάποιος άλλος βάφει το σπίτι μας, τότε σημαίνει κάποιο κοντινό μας πρόσωπο μας κρύβει κάτι. Επίσης, λάβετε υπόψη το χρώμα του σπιτιού για να συμπληρώσετε την ερμηνεία. Για παράδειγμα, η κόκκινη μπογιά μπορεί να σημαίνει κάτι γρήγορο.

Αν βάφετε ρούχα ή παπούτσια θα σας απογοητεύσουν δικά σας πρόσωπα.

Αν βάφετε κάτι μαύρο μεγάλη προσοχή στην υγεία σας.

Κατά μία άλλη εξήγηση, αν δείτε ότι βάφετε η ερμηνεία για το όνειρο αυτό εξαρτάται από το χρώμα. Αν δείτε ότι βάφατε με μπλε μπογιά, κόκκινη ή χρυσή αυτά τα χρώματα είναι καλά προμηνύματα και θα έχετε ευτυχία και ευημερία. Αν όμως είδατε ότι βάφατε με μαύρη ή άσπρη μπογιά, αυτά τα χρώματα φανερώνουν θλίψη και δυστυχία.

Αν βάφετε παπούτσια θα έχετε επαγγελματικές και οικονομικές επιτυχίες.

Αν βάφετε τα μαλλιά σας θα αποκτήσετε σύντομα τον ιδανικό σύντροφο.

Αν δείτε ότι βάφετε το σώμα σας, θα έχετε προβλήματα με τον/τη σύντροφό σας – αν βάφεστε με μαύρο χρώμα, θα νιώσετε έντονη ντροπή για κάποια πράξη σας.

Στο εργασιακό περιβάλλον, εάν δείτε πως βάφετε τα παπούτσια σας ή βάφετε παπούτσια άλλου προσώπου θα έχετε πολλά κέρδη και οικονομική άνοδο. Επίσης το ίδιο ισχύει εάν δείτε πως βάφετε τα μαλλιά σας.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ

0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια