You dont have javascript enabled! Please enable it! Βιβλία - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Το βιβλίο φανερώνει πράγματα που είναι ακόμα κρυμμένα και δεν έχουν αποκαλυφθεί. Ανάλογα με το πώς εξελίσσεται το όνειρο αυτό, μπορεί να αφορά πράγματα το οποία εμείς οι ίδιοι θέλουμε να κρύψουμε ή πράγματα που δεν έχουμε ανακαλύψει ακόμα. Σε ορισμένες περιπτώσεις η ερμηνεία του ονείρου συνδέεται με την πολυμάθεια και τις τιμές που προκύπτουν από αυτή.

Αν ονειρευτείς ότι μελετάς βιβλία, σημαίνει δόξα, τιμές και χρήματα στη ζωή σου.

Αν διαβάζουμε ένα βιβλίο, τότε μας περιμένουν τιμές και αξιώματα, ενώ αν δούμε παιδιά να διαβάζουν, είναι καλός οιωνός για την οικογενειακή μας ζωή.

Αν είσαι συγγραφέας και ονειρευτείς ότι τα έργα σου πηγαίνουν στο τυπογραφείο, σημαίνει ότι θα πρέπει να προσέχεις ιδιαίτερα, γιατί με τη δημοσίευσή τους ίσως να σου δημιουργηθούν μεγάλα προβλήματα.

Αν λείπουν σελίδες από βιβλία, πράγματα που θέλουμε να μείνουν κρυφά θα αποκαλυφθούν. Αν το βιβλίο είναι κρυμμένο, υπάρχουν πτυχές του εαυτού μας που θέλουμε να παραμείνουν κρυφές, ενώ αν βρίσκουμε ένα βιβλίο, θα ανακαλύψουμε κάτι.

Αν ονειρευτείς ότι ξοδεύεις πολλή μελέτη και χρόνο στο ξεδιάλυμα κάποιων μπερδεμένων θεμάτων, ή στην κατανόηση της κρυφής σημασίας των βιβλίων που διάβασες, αυτό σημαίνει δόξα και μεγαλεία, που θα τα αποκτήσεις με την αξία σου.

Αν ονειρευτείς παιδιά σκυμμένα στα βιβλία τους, σημαίνει επιμέλεια και καλή διαγωγή των νέων ανθρώπων στο περιβάλλον σου.

Αν δεις παλιά βιβλία, σημαίνει ότι θα πρέπει να προσέχεις ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, για να μην έχεις προβλήματα.

Βιβλία σκονισμένα παρατημένα ή πεταμένα στο πάτωμα δεν είναι καλός οιωνός, καθώς δεν θα έχουμε επιτυχία σε πράγματα τα οποία σχεδιάζαμε ή επιθυμούσαμε.

Αν οι ίδιοι γράφουμε βιβλίο, τότε έχουμε τον έλεγχο των καταστάσεων ή θα έχουμε κέρδη από τη συγγραφή ως επάγγελμα.

Αν βρίσκεστε σε βιβλιοπωλείο και διαβάζετε βιβλία θα μεγαλουργήσετε επαγγελματικά, ενώ αν είστε βιβλιοπώλες θα δυσκολευτείτε οικονομικά.

Μια βιβλιοθήκη γεμάτη βιβλία αποκαλύπτει το ενδιαφέρον μας για τα πολιτιστικά θέματα, εκτός αν υπάρχουν άδεια ράφια ή πολλά άδεια σημεία ανάμεσα στα βιβλία, που τότε σημαίνει ότι παρ’ όλο το ενδιαφέρον μας χάνουμε πολύ χρόνο σε άλλα πράγματα που μας αποσπάνε και που εμπλέκονται στην πολιτιστική μας επιμόρφωση.

Όπως και όλα όσα αναφέρονται στην ανάγνωση, οι τίτλοι των βιβλίων, τα επιχειρήματά τους, ή αυτό που κάθε φορά είναι το σημαντικό σημείο που συνδέει τα βιβλία με τις ιδιαίτερες συνθήκες της δικής μας ζωής, όλα τα παραπάνω είναι «κλειδιά» που βοηθάνε στην ερμηνεία του ονείρου.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
5 1 Ψήφος
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια