You dont have javascript enabled! Please enable it! Βουλή - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Η Βουλή, το κοινοβούλιο, είναι το σημείο έκφρασης της Δημοκρατίας. Τα όνειρα με τη βουλή όμως έχουν διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπουμε. Δείτε πως ερμηνεύει τα όνειρα αυτά ο ονειροκρίτης…

Αν ονειρευτείς ότι είσαι βουλευτής, σημαίνει ότι έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου και εκμεταλλεύεσαι την οικογένειά σου, για να επιτύχεις προσωπικούς στόχους. Να ξέρεις ότι δεν θα έχεις τα αποτελέσματα που επιδιώκεις.

Γενικά, αν δείτε κάποιον βουλευτή στον ύπνο σας, συνήθως είναι οιωνός ότι κινδυνεύει η περιουσία σας ή ότι θα έχετε προβλήματα στη δουλειά ή στις σχέσεις σας.

Αν δείτε στον ύπνο σας πως βάλατε υποψηφιότητα στις εκλογές και βγήκατε βουλευτής, ο ονειροκρίτης υποστηρίζει πως σας περιμένουν για πάρα πολύ καιρό μπερδέματα και φασαρίες.

Κατά μία άλλη ερμηνεία, αν δείτε στο όνειρο σας ότι είστε βουλευτής, αυτό σημαίνει πως είστε ματαιόδοξος και ότι μεταχειρίζεστε τα μέλη της οικογενείας σας χωρίς καλοσύνη. Για τους επιχειρηματίες, αυτό σημαίνει και ότι δεν θα πετύχετε σε κάποια σχέδια που κάνετε.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια