You dont have javascript enabled! Please enable it! Βουνό - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον - Ερμηνεία Ονείρου

Το βουνό σε ένα όνειρο είναι δυνατόν να συμβολίζει δύο πράγματα ανάλογα με το πλαίσιο μέσα στο οποίο το συναντάμε. Το βέβαιο είναι ότι πρόκειται για έναν οιωνό με μεγάλη σημασία, καθώς το βουνό με τον όγκο του δηλώνει κάτι μεγάλο και σημαντικό σε κάθε περίπτωση.

Αν ονειρευτείς ότι ανεβαίνεις βουνό και ο δρόμος είναι ευχάριστος και περιβάλλεται από βλάστηση, σημαίνει ότι θα σημειώσεις επιτυχία – τόσο κοινωνική, όσο και οικονομική.

Αν βλέπουμε ότι σκαρφαλώνουμε σαν να κάνουμε αναρρίχηση σε ένα βουνό δείχνει την αποφασιστικότητα και τη φιλοδοξία μας.

Αν το βουνό είναι δύσβατο και ονειρευτείς ότι δεν κατάφερες να ανέβεις στην κορυφή, αυτό σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσεις σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου και καλό είναι να προσπαθήσεις να αποβάλεις αρνητικά στοιχεία του χαρακτήρα σου.

Αν δείτε στο όνειρό σας ένα ψηλό βουνό, τότε θα συναντήσετε πολλές δυσκολίες.

Αν δείτε χαμηλό βουνό, τότε κάποια προβλήματα που σας απασχολούσαν θα λυθούν εύκολα.

Αν δείτε σύννεφα σε ένα βουνό, θα συναντήσετε εμπόδια στις επιδιώξεις σας.

Αν δείτε ότι βρίσκεστε στην κορυφή ενός πολύ ψηλού βουνού, τότε θα πετύχετε στον εργασιακό σας τομέα ποιο ψηλά από ότι στοχεύετε.

Έτσι, αν το βουνό φράζει με οποιονδήποτε τρόπο το δρόμο μας, σημαίνει ότι υπάρχουν μεγάλα εμπόδια τα οποία θα πρέπει να ξεπεράσουμε προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας.

Αν το βουνό είναι ξερό χωρίς δέντρα και με βράχους, θα αναγκαστείς να αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες.

Αν δεις ότι ξύπνησες ενώ βρισκόσουν σε επικίνδυνο σημεία, σημαίνει ότι θέματα που σε απασχολούν, απρόσμενα, θα έχουν αίσια έκβαση.

Η πτώση από βουνό θα πρέπει να μας προβληματίσει, καθώς οι φιλοδοξίες που έχουμε θα αποδειχθούν μεγαλύτερες από τις δυνατότητες μας.

Φυσικά, θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας τις ενέργειες που συντελούνται μέσα στο όνειρο.


Γενικά, πάντως, όσο προχωράμε προς την κορυφή, είναι θετικός οιωνός μιας και είμαστε στο σωστό δρόμο για την επίτευξη των στόχων μας. Το αντίθετο, φυσικά, σημαίνει αν απομακρυνόμαστε από αυτή.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ

5 1 Ψήφος
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια