You dont have javascript enabled! Please enable it! Βροχή - Ερμηνεία ονείρου - Μαντείον

Αν δείτε στον ύπνο σας σιγανή βροχή, χωρίς άνεμο και καταιγίδα, αν μεν είστε έμπο­ρος ή βιομήχανος θα υποστείτε ζημιές και θα σας βρουν βάσανα∙ αν είστε όμως γεωργός, θα έχετε καλή σοδειά.

Αν δείτε ότι η βροχή είναι ραγδαία και συνοδεύεται από θύελλα, αστραπές και βρο­ντές, οι μεν πλούσιοι θα αντιμετωπίσετε ανησυχίες και κινδύνους και θα ταραχτείτε από διάφορες ενέργειες ανταγωνιστών και ατυχίες, οι δε φτω­χοί θα δοκιμάσετε ευχάριστη μεταβολή της τύχης και θα χαρείτε για γεγονός το οποίο πολύ ενδια­φέρει εσάς ή μέλος του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

Αν δείτε ότι η βροχή που πέφτει είναι χρυσή, σημαίνει ότι θα υπάρξει ευόδωση των σχεδίων σας και θα σας γεννηθούν πολλές ελπί­δες∙ ακόμη, σημαίνει ότι θα έχετε επιτυχία στον έρωτα, θα νιώσετε δε χαρά και ευχαρίστηση από ένα καλό συνοικέσιο, ιδίως αν το όνειρο το βλέ­πει γυναίκα.

Αν η βροχή που πέφτει είναι αρ­γυρή, πολλές λύπες και στενοχώριες θα δοκιμά­σετε, προπάντων θα έχετε σοβαρές απώλειες χρη­ματικών ποσών στα οποία στηρίζατε τις ελπίδες και το μέλλον σας.

Αν ονειρευτείτε όμως καταιγίδα να λυσσομανάει ή λασποβροχή τα πράγματα δεν θα είναι τόσο καλά.

Ετσι, αν δείτε στο όνειρο σας καθαρή και ήρεμη βροχή, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως ευημερία κι ευχαρίστηση βρίσκονται πολύ κοντά σας.

Επίσης αν ονειρευτείτε πως προφυλαχτήκατε από τη βροχή για να μη βραχούν τα ρούχα σας, σημαίνει πως τα σχέδια σας θα πετύχουν και σύντομα θα απολαύσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας.

Αν ονειρευτείτε ότι καθόσαστε μέσα στο σπίτι και βλέπετε έξω να βρέχει, είναι οιωνός ευημερίας και μιας νέας περιπέτειας στον έρωτα.

Αν όμως δείτε να πέφτει έξω χαλάζι και να χαλάει τα λουλούδια αυτό είναι σημάδι πως σας περιμένουν ατυχίες.

Αν δείτε ότι το ταβάνι στάζει από νερά της βροχής αλλά καθαρά, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως σύντομα θα έχετε νέες και ενδιαφέρουσες εμπειρίες στο σεξ.

Αν δείτε πως ήσασταν στην εξοχή και άρχισε να βρέχει, αλλά εσείς τρέξατε και προφυλαχτήκατε από τη βροχή αυτό σημαίνει πως θα γλυτώσετε τελικά από στενοχώριες και προβλήματα.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
5 1 Ψήφος
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια