You dont have javascript enabled! Please enable it! Γάλα - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Κατά τον ονειροκρίτη αν δεις στον ύπνο σου γάλα αυτό σίγουρα είναι ένα καλό όνειρο. Συμβολίζει ότι μπορείς και πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη στις ανθρώπινες φιλίες. Πιθανόν είναι ένα από τα πιο καλά όνειρα που μπορεί να δει κανείς.

Γενικά τα όνειρα που περιέχουν γαλακτομομικά (γιαούρτι, τυρί, γαλα, βούτυρο) συμβολίζουν την αγνότητα την καλοσύνη και την καλή υγεία.

Αν δεις χυμένο γάλα όμως αυτό συμβολίζει ότι ίσως να έρθουν κάποιες λίγο πιο δύσκολες ημέρες με μια μικρή απώλεια χρημάτων.

Αν είσαι παντρεμένη γυναίκα και δεις απλά γάλα στον ύπνο σου αυτό προμηνύει ότι μέσα σε γρήγορο χρονικό διάστημα θα μείνεις έγκυος ενώ αν δεις ότι το πίνεις το γάλα αυτό συμβολίζει ότι θα έχεις άριστη υγεία.

Αν αρμέγεις γάλα από πρόβατο ή αγελάδα αυτό συμβολίζει πως κάποιες επιθυμίες που θες να γίνουν πολύ επιτέλους θα πραγματοποιηθούν!

Αν δεις ότι πουλάς γάλα και είσαι γυναίκα αυτό προμηνύει ότι θα κάνετε κάποια λάθη και θα χαλάσετε την οικογένεια σας από τα λάθη αυτά.

Αν πουλάτε γάλα αλλά δεν είστε γυναίκα αυτό σημαίνει ότι θα έχετε μεγάλη επιτυχία στα επαγγελματικά σας.

Αν εμπορεύεστε γάλα αυτό είναι μια μεγάλη ένδειξη ότι θα έχετε μεγάλη τύχη σε τυχερά παίγνια.

Όταν το γάλα είναι ξινό αυτό σημαίνει ότι θα στεναχωρηθείτε από κάποια προβλήματα φίλων που θα μάθετε.

Αν δείτε βρασμένο γάλα ή δείτε ότι εσείς το βράζετε αυτό συμβολίζει ότι κάποιος πιθανόν εχθρός σας που έμαθε για τον έρωτα της ζωής σας θα προσπαθήσει να σας χαλάσει την σχέση σας και ότι θέλει γενικά να σας κάνει κακό.

Αν δείτε γαϊδουριού γάλα αυτό σημαίνει πως θα έχετε βαφτίσια γάμους και αρραβώνες στο σπίτι σας.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια