You dont have javascript enabled! Please enable it! Γέλιο - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Το γέλιο στην ζωή μας είναι απαραίτητο γιατί δηλώνει ευχαρίστηση και απελευθέρωση. Στα όνειρα όμως το γέλιο έχει διαφορετική ερμηνεία και δεν θεωρείται καλό σημάδι. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης το γέλιο στο όνειρό μας.

Το γέλιο στα όνειρα θεωρείται συνήθως οιωνός για δυσάρεστες καταστάσεις. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αν γελάτε εσείς, σημαίνει ότι θα ακούσετε κακές ειδήσεις, ενώ αν γελούν οι άλλοι σημαίνει ότι θα πικράνετε και θα στενοχωρήσετε αγαπημένα σας πρόσωπα.

Αν ονειρευτείτε πως γελάτε, πολύ σύντομα θα στεναχωρηθείτε με κάτι που θα συμβεί.

Αν ακούτε στο όνειρό σας γέλια, χωρίς να βλέπετε ποιοι είναι αυτοί που γελάνε, είναι οιωνός για δυσάρεστα νέα. Επίσης, αν δείτε άλλους να γελάνε εις βάρος σας, σημαίνει ότι σας διακατέχουν ανασφάλειες και φόβοι πως δεν είσαστε αποδεκτοί.

Όσο πιο πολύ γελάτε, τόσο πιο πολύ θα πικραθείτε και θα αντιμετωπίσετε δυσάρεστες καταστάσεις.

Αν ακούτε ένα κακό, δαιμονικό γέλιο στα όνειρά σας, αυτό δείχνει ότι σας έχουν πλημμυρίσει συναισθήματα ταπείνωσης ή νιώθετε ότι δεν έχετε τη βοήθεια που θα θέλατε.

Αν δείτε κάποιο οικείο σας πρόσωπο να γελά, το άτομο αυτό θα αντιμετωπίσει προβλήματα.

Αν δείτε μικρά παιδιά ή μωρά να παίζουν και να γελούν, σημαίνει πως γρήγορα θα πάρετε μια μεγάλη χαρά. Για τις γυναίκες το όνειρο αυτό μπορεί να σημαίνει εγκυμοσύνη ή καλή γέννα. Γενικότερα, το να ακούτε το χαρούμενο γέλιο των παιδιών στο όνειρό σας προμηνύει μεγάλη χαρά και υγεία.

Αν δείτε γελωτοποιό, σημαίνει πως σας κοροϊδεύουν και σας θεωρούν επιπόλαιους.

Αν γελούσατε με την ατυχία των άλλων, σημαίνει ότι, για να εκπληρώσετε τις εγωιστικές σας επιθυμίες, θα αδικήσετε σκοπίμως τους φίλους σας.

Επίσης, το πολύ γέλιο σημαίνει ασθένεια.

Αν ακούσατε γέλια από πρώην γνωριμία σας,  μια περασμένη αρνητική εμπειρία θα επανέλθει, επειδή δεν έχει ξεπεραστεί εντελώς.

Αν πάσχετε από κάποια ασθένεια και δείτε αυτό το όνειρο, θα χειροτερέψετε.

Αν ονειρευτείτε γελοιογραφία είστε περίγελος των άλλων, λόγω των απερίσκεπτων κινήσεων και πράξεων σας. Σας κοροϊδεύουν και σας θεωρούν επιπόλαιους και αφελείς προσέξτε λοιπόν, γιατί πραγματικά είναι κρίμα.

Στον επαγγελματικό τομέα προμηνύονται δυσκολίες.

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι γελάτε κοροϊδευτικά για κάποια δυσμορφία ανθρώπων, σημαίνει ότι θα πληγώσετε φίλους σας για να ικανοποιήσετε τη δική σας φιλαυτία.

Αν δείτε πως ακούσατε γέλια, θα λάβετε αρνητικές ειδήσεις.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
5 1 Ψήφος
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια