You dont have javascript enabled! Please enable it! Έβενος - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Το όνειρο αυτό είναι κακός οιωνός. Αν ονειρευτείτε έπιπλα ή αντικείμενα από έβενο, προμηνύονται καυγάδες με το σύντροφο σας, αποτυχία στη δουλειά σας και δυστυχία στον κόλπο της οικογένειας.

Το όνειρο παράλληλα υπόσχεται ότι είναι στο δικό μας χέρι να αλλάξουμε τα πράγματα.

Για μια νέα κοπέλα που θα ονειρευτεί πως την δώρισαν κάποιο αντικείμενο από έβενο, σημαίνει πως θα πρέπει να μην είναι επιπόλαιη στην επιλογή συντρόφου γιατί θα αντιμετωπίσει εξαπάτηση και δυστυχία.

Ο έβενος επίσης στο όνειρο συνδέεται με μία περίοδο μοναξιάς την οποία ωστόσο δεν έχουμε επιλέξει εμείς καθώς τα άτομα που σχετίζονται μαζί μας μας έχουν βάλλει στο περιθώριο παρεξηγώντας πιθανόν τις προθέσεις ή τη συμπεριφορά μας.

Στο θέμα της υγείας σας μην κάνετε αυτό το διάστημα καταχρήσεις και προσέξτε τυχόν προβλήματα στην εργασία σας.

Αν δείτε στο όνειρό σας να κατασκευά­ζετε κάποιο αντικείμενο από έβενο, ή αν κρατάτε έβενο στα χέρια σας, το όνειρο σημαίνει ότι δεί­χνετε μεγάλη σκληρότητα σε όσους σας εμπι­στεύτηκαν, τελικά δε η όλη υπόθεση θα βλάψει εσάς τον ίδιο.

Στα όνειρα στα οποία ο έβενος συνδυάζεται με διάφορα αντικείμενα η ερμηνεία είναι συνδυαστική. Συνήθως ο συμβολισμός αυτός προσδίδει αρνητική χροιά εξαιτίας παρανοήσεων ή παρεξηγήσεων, ωστόσο δηλώνει ότι εναπόκειται σε εμάς να αλλάξουμε τα πράγματα.

Κατ’ άλλους, το ξύλο αυτό, όπως κι αν το δείτε, σημαίνει προσεχές μακρινό ταξίδι, ακόμη μπορεί να σημαίνει ότι θα επιστρέψετε ποτέ πλέον στην πατρίδα σας.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια