You dont have javascript enabled! Please enable it! Ηγούμενος - Μαντείον

Το σύμβολο το οποίο συνδέεται άλλες φορές με την εξουσία και άλλες με την καθοδήγηση και τη βοήθεια. Εναλλακτικά αυτό το όνειρο σημαίνει ότι ο έρωτα και το σεξ πρόκειται να σε απασχολήσουν έντονα.

Αν δεις πως είσαι ηγούμενος, αυτό σημαίνει ότι εξυφαίνεται δολοπλοκία με σκοπό την πτώση σου.

Αν δεις αυτόν τον ευσεβή άνθρωπο να ασκεί τα λατρευτικά του καθήκοντα, αυτό αποτελεί μια προειδοποίηση ότι πρέπει να φυλαχτείς από την κολακεία και την απάτη που σε σπρώχνουν επιδέξια σε κάποια άσχημη παγίδα.

Για μια νέα γυναίκα, η συνομιλία με ηγούμενο δηλώνει ότι θα υποχωρήσει σε ύπουλες κολακείες, πράγμα που θα βλάψει την καλή της φήμη.

Αν δεις πως παντρεύεσαι ηγούμενο, σημαίνει ότι θα κρατήσεις ψηλά το όνομα και την τιμή σου, παρά τη φτώχεια και τον πειρασμό.

Αν δείτε ηγούμενο ευτραφή κάποιο άτομο σας ζηλεύει και εποφθαλμιά την ερωτική σας σχέση.

Αν επισκέπτεστε ηγούμενο σε περιμένουν κέρδη και επιτυχίες στον επαγγελματικό χώρο. Αν επισκέπτεστε ηγουμένη το όνειρο προλέγει επιτυχίες στη σχέση σου με το άλλο φύλλο.

Αν δείτε ότι κάνετε παρέα με ηγούμενο το όνειρο προειδοποιεί πως πρέπει να προσέξετε καθώς κάποιοι μηχανορραφούν εναντίων σας.

Σε πολλές περιπτώσεις το όνειρο σχετίζεται αποκλειστικά με την επαγγελματική μας ζωή και τα πρόσωπα εξουσίας που συνδέονται με αυτή.

Έτσι κάτω από αυτό το πρίσμα ο ηγούμενος συνδέεται με το αφεντικό μας που μας καταπιέζει. Το όνειρο μας συμβουλεύει να είμαστε ευγενικοί αλλά αποφασιστικοί απέναντί του.

Με την ίδια έννοια ένας ηγούμενος με τον οποίο μιλάμε φανερώνει καλές σχέσεις με το αφεντικό μας. Εναλλακτικά ωστόσο αυτό το όνειρο συνδέεται με ανάγκη για καθοδήγηση στον επαγγελματικό τομέα. Το όνειρο προμηνύει πιθανή βοήθεια σε αυτό το κομμάτι από πρόσωπα ωστόσο τα οποία δεν περιμένουμε.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια