You dont have javascript enabled! Please enable it! Ηθοποιός - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Αν δεις στο όνειρό σου μια ηθοποιό, σημαίνει ότι η τωρινή σου κατάσταση θα είναι μια κατάσταση αδιάκοπων τέρψεων και ευνοιών.

Αν δεις πως είσαι εσύ ηθοποιός, αυτό σημαίνει πως θα χρειαστεί να εργαστείς για την ύπαρξή σου, αλλά οι μόχθοι σου θα καταβάλλονται μέσα σε ευχάριστο κλίμα.

Αν δεις πως είσαι ερωτευμένος (-η) με ηθοποιό, η κλίση και το ταλέντο σου θα συνδυαστούν με την ευχαρίστηση και θα αποφύγεις τη σκληρή εργασία. Βλέπε παρόμοιες λέξεις που έχουν σχέση με εκκλησίες, ιερείς κ.λ.π..

Αν δεις νεκρό ηθοποιό, η καλή σου τύχη θα καταποντιστεί σε βίαιη και αξεπέραστη αθλιότητα.

Αν δεις ηθοποιούς περιφερόμενους και αδέκαρους, σημαίνει ότι οι υποθέσεις σου θα υποστούν μιαν αλλαγή από την αισιόδοξη προοπτική, στην απειλή της αποτυχίας.

Για εκείνους που απολαμβάνουν σπιτικές ανέσεις, είναι μια προειδοποίηση δυσάρεστης τροπής των πραγμάτων.

Αν είσαι μια νέα γυναίκα που είδε πως αρραβωνιάστηκε με ηθοποιό, ή ότι πρόκειται να τον παντρευτεί, το όνειρο προλέγει ότι οι παραξενιές σου θα σου προκαλέσουν μεταμέλεια, μόλις εξαφανιστεί η αίγλη της απόλαυσης.

Αν ένας άντρας ονειρευτεί ότι κάνει σπορ με μια ηθοποιό, το όνειρό του προλέγει προστριβές με τη σύζυγό του ή την αγαπημένη του, πράγμα που θα τον κάνει να υποφέρει πολύ.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
5 1 Ψήφος
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια