You dont have javascript enabled! Please enable it! Θάλασσα- Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Είδες στον ύπνο σου τη θάλασσα και αναζητάς τώρα την ερμηνεία του ονείρου σου…

Αν ονειρεύτηκες λοιπόν ότι καθόσουν σε μία παραλία και χάζευες την ήρεμη θάλασσα, ή κολυμπούσες στα καταγάλανα, καθαρά νερά μίας πανέμορφης θάλασσας, τότε θυμήσου πως η επιτυχία είναι πολύ κοντά σου και σύντομα θα ξαλαφρώσεις από την θετική εξέλιξη που θα έχουν κάποιες προσωπικές σου υποθέσεις….

Αν δείτε πως πέσατε μέσα στη θάλασσα και δεν πάθατε τίποτα, θα γλιτώσετε από μεγάλους κινδύνους που σας απειλούσαν. Αν σας έσπρωξαν άλλοι και γλιτώσατε, άνθρωποι τον κύκλου σας θέλουν το κακό σας, αλλά δεν θα καταφέρουν τίποτα. Αν δείτε πως πέσατε στη θάλασσα και πνιγήκατε, σας περιμένουν συμφορές μεγάλες, γιατί πήρατε δρόμο άσχημο χωρίς καμιά υπευθυνότητα και σοβαρότητα.

Στα εργασιακά σας εάν η θάλασσα είναι φουρτουνιασμένη προσέξτε τα οικονομικά σας ενώ άμα η θάλασσα είναι ήρεμη σημαίνει κέρδη και επιτυχία ειδικά άμα το επάγγελμα σχετίζεται με τη θάλασσα σημαίνει πρόοδο και κέρδη.

Αν είδες στον ύπνο σου ότι περπατούσες πάνω στη θάλασσα ή ότι ψάρευες τότε αναμένεται γρήγορος και ευτυχισμένος γάμος, ενώ αν ήδη είσαι παντρεμένος/η, τότε θα σου έρθει ένα ικανοποιητικό οικονομικό κέρδος!

Αν δείτε πως πέσατε στη θάλασσα και αφού κινδυνεύατε να πνιγείτε σας βοήθησε κάποιος ή κάποιοι, σε μια δύσκολη στιγμή σας θα σας δώσουν την ανάλογη βοήθεια για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες που θα σας παρουσιαστούν.

Αν δείτε πως είστε σε βάρκα και διασχίζετε τη θάλασσα, θα πετύχετε στα σχέδιά σας τόσο πολύ που δεν το περιμένατε.

Αν η θάλασσα ανοίγεται μπροστά σας στο άπειρο, το όνειρο ση­μαίνει ότι θα υπάρξει καθυστέρηση στην πορεία των υποθέσεών σας· σε κάποιες περιπτώσεις, το όνειρο σημαίνει και ανέλπιστη παράταση της ευ­μάρειας και της οικονομικής άνεσης που σας χα­ρακτηρίζει.

Αν πνιγείς και πεθάνεις πρόσεξε γιατί η συμπεριφορά σου θα σε οδηγήσει στην καταστροφή. Αν πέφτεις στη θάλασσα για να κολυμπήσεις θα μπλεχτείς σε μια άσχημη υπόθεση χωρίς να υπάρχει λόγος.

Av στον ύπνο σας δείτε να αναζητάτε θάλασσα για να κολυμπήσετε ή να ταξιδέψετε, αν μεν είστε ανύπαντρος, το όνειρο σημαίνει ότι κρυφή λύπη κάτι τρώει την καρδιά σας· αν όμως είστε παντρεμένα; σημαίνει ότι νέο έρωτα βάλατε στο νου σας και δεν έχετε κάνει καθόλου καλά.

Αν στο όνειρο δείτε ότι είστε κατάδικος και σας ρίχνουν στη θάλασσα για να πνιγείτε, σημαίνει ότι θα απαλλαγείτε από βάσανα και σκέψεις, και θα ανατείλουν καλύτερες μέρες για εσάς· αν όμως σας ρίχνουν στη θάλασσα, αφού πρώτα σας έχουν κλείσει σε σάκο, θα σας γνωστοποιηθεί δικαστική απόφαση η οποία θα σας οδηγήσει στην απελπισία, και από τη λύπη ίσως κλονιστεί και η υγεία σας.

Το να πέσουμε στη θάλασσα πάντα προμηνύει κάποια δυσάρεστη κατάσταση για την οποία θα φταίμε εμείς οι ίδιοι, που σημαίνει ότι έχουμε αφήσει να παρασυρθούμε από τα πάθη ή τα ένστικτά μας.

Αν αφεθούμε να βυθιστούμε στη θάλασσα, σημαίνει ότι παραιτούμαστε από την προσπάθεια να αντισταθούμε σε ότι θεωρούμε αναπόφευκτο. Αλλά αν προσπαθούμε να βγούμε στην επιφάνεια και μένουμε εκεί, περιμένοντας για βοήθεια, αυτό αντανακλά την επιθυμία μας να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Γι’ αυτούς που σε βάρος τους εκκρεμεί δίκη, το όνειρο| προαναγγέλλει ότι θα τη χάσουν.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια