You dont have javascript enabled! Please enable it! Λεκάνη - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Αν ονειρευτείς λεκάνη, είναι σημάδι πως θα βάλεις καινούργιες φροντίδες, που θα ευχαριστήσουν πολύ τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου.

Το να δεις ότι έπλενες τα χέρια και το πρόσωπό σου σε καθαρό νερό, σημαίνει ότι σύντομα θα ικανοποιηθούν επιθυμίες σου και που θα σε συνδέσουν με πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Αν δεις στον ύπνο σου ότι η λεκάνη ήταν βρώμικη ή σπασμένη, είναι προμήνυμα ότι θα αναμιχθείς σε καταστάσεις που θα κάνουν τους άλλους να πονέσουν και σε σένα θα δώσουν μικροχαρές.

Αν δείτε πως αδειάζατε την λεκάνη με το βρόμικο νερό, θα καταφέρετε βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν και θα έχετε οικονομική ευχέρεια.

Αν η ίδια λεκάνη είναι βρώμικη ή σπασμένη σημαίνει μπλεξίματα, αποτυχίες και χωρισμοί.

Η λεκάνη που περιέχει ζεστό νερό σημαίνει το έρωτα, ενώ εκείνη που περιέχει κρύο, προβλήματα.

Στην εργασία σας αν δείτε πως αδειάζετε μια λεκάνη που έχει βρώμικο νερό, να περιμένετε οικονομική ευχέρεια.

Αν η λεκάνη είναι γε­μάτη σαπουνάδες, οι ελπίδες σας είναι φρούδες, οι δε σκέψεις σας κακές.

Λεκάνη αμεταχείριστη δείχνει ότι έχετε καλή θέληση, η οποία όμως δεν καθίσταται ευρύτερα γνωστή, γιατί έχετε αδύναμο χαρακτήρα, στοιχείο που αποτελεί σοβαρό πρό­βλημα, αφού ένας άνθρωπος με αδύναμο χαρα­κτήρα υπολείπεται σε θάρρος.

Όνειρο με λεκάνη, γενικά, σημαίνει ότι θα ακούσετε πολλά και κακά λόγια, καθώς και φήμες για διάφορα άτομα, γυ­ναίκες κυρίως και νέους.

Αν ονειρευτείτε ότι αγοράζετε λεκάνη, είναι καλό· σημαίνει ότι κάποιος εχθρός, άνθρω­πος που ανέκαθεν μισούσε την οικογένειά σας, θα ομολογήσει την αλήθεια για κάποιο θέμα που σας ταλαιπωρεί.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια