You dont have javascript enabled! Please enable it! Λεκές - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Οι λεκέδες έχουν την υποκρυπτόμενη έννοια της βρωμιάς, της έλλειψης καθαρότητας. Γι’ αυτό, στα όνειρα πάντα αναγνωρίζονται σαν ήδη διαπραγμένα λάθη, ή λένε ότι εμείς είχαμε την εντύπωση ότι έχουμε κάνει λάθος και τώρα είμαστε πια σίγουροι.

Στους νέους, τα όνειρα με λεκέδες αποκαλύπτουν φόβο για την σεξουαλικότητα και τις επιπτώσεις της, γι’ αυτό, είναι ένα όνειρο που φαίνεται να είναι συχνό σε νέους των οποίων η προετοιμασία σε αυτό το θέμα είναι ανεπαρκής και βρίσκονται να έχουν, οι κοπέλες για παράδειγμα, την πρώτη τους περίοδο, και νιώθουν «βρώμικες», «λερωμένες» από αυτή την πρώτη εκδήλωση του φύλου τους.

Εναλλακτικά, αν ονειρευόμαστε ότι βλέπουμε έναν λεκέ σημαίνει ότι κάτι μας απασχολεί. Επηρεάζει τη διάθεση μας και τη συμπεριφορά μας.

Επίσης, ο λεκές αντιπροσωπεύει τις ατέλειες. Πρέπει να μάθουμε να αποδεχόμαστε τα ελαττώματα μας, καθώς κι εκείνα των άλλων. Κανείς δεν είναι τέλειος.

Ο λεκές μπορεί να συμβολίζει ένα λάθος στη ζωή μας. Δείτε κι αναλύστε την ουσία, το χρώμα και που βρίσκεται ο λεκές. Αν δεν μπορούμε να αφαιρέσουμε τον λεκέ, τότε αντιπροσωπεύει την ενοχή μας ή την απροθυμία μας να ξεχνάμε και να συγχωρούμε.

Άλλο είδος λεκέδων είναι οι κηλίδες που εμφανίζονται με το πέρασμα του χρόνου, και που δείχνουν ότι το πράγμα ή το γεγονός που φανερώνει το όνειρο δεν είναι κάτι τωρινό ή μελλοντικό, αλλά παραμένει εγκλωβισμένο στο παρελθόν, ή ότι οι επιπτώσεις του προέρχονται από το παρελθόν.

Αν δεις στον ύπνο σου ότι τα χέρια ή τα ρούχα σου είναι λεκιασμένα, σημαίνει ότι θα υποφέρεις με προβλήματα που δημιουργήθηκαν από μικρό-αφορμές.

Το να δεις λεκέδες σε ρούχα άλλων ή στο δέρμα τους, αυτό προμηνύει ότι κάποιο πρόσωπο θα σε προδώσει.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια