You dont have javascript enabled! Please enable it! Γάμος με τον πρώτο μου δεσμό - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

akoumoutsakou

Καλημέρα, είδα σήμερα στον υπνο μου ξημερώματα, πρωινό όνειρο δηλαδή ότι παντρεύτηκα τον πρώτο δεσμο που είχα όταν ήμουν πολύ μικρότερη.
Δεν με ειδα να φοράω νυφικό, φορούσα εαν ωραίο φόρεμα με ροζ λουλούδια.
Θυμάμαι να κατεβαίνουμε βιαστικά μαζί από το αεροπλάνο για να προλάβουμε να ετοιμαστούμε για το γάμο.
Αφού τελείωσε ο γάμος και το τραπέζι εγω είχα αρχίσει ήδη να μετανιώνω, το ένιωθα σαν συναίσθημα στο όνειρο μου και άρχισα την γκρίνια.
Κοίταξα τις βέρες μας.
του λεω ρε Αλέξανδρε ( ετσι τον έλεγαν) εμενα η βέρα μου γράφει το δικό μου όνομα ενώ έπρεπε να γράφει το δικό σου, και η δική σου έπρεπε να γράφει το δικό μου.
Ημουν απογοητευμενη.
Του είπα καλα ουτε αυτο δε μπόρεσες να κανείς σωστά? Να πας να το διορθώσουν. Σκεφτομουν ότι θα έπρεπε να βρεθούμε ερωτικά την πρώτη νύχτα του γάμου και παρακαλούσα να μη βραδιάσει για να μην αναγκαστώ να βρεθώ στο κρεβατι μαζί του. Τελικά βρεθήκαμε στο σπίτι της αδερφής της μητέρας μου , εκεί ήταν ο ανδρας της και πολύ αγαπημένος θείος μου, τον αγκάλιασα και του είπα “Πατερα σε ευχαριστώ για τις ευχες” .Μου είπε συγνώμη που δε πρόλαβα το Γαμο,τον καθησυχασα αλλά ήταν εντελώς άκυρο γιατί του μίλησα σαν να ήταν ο πεθερός μου και όχι ο θείος μου. Εκει ξυπνησα τρομαγμένη και ανακουφισμενη που ο γάμος αυτός έγινε μόνο στον υπνο μου και όχι στα αλήθεια.
Το παλικάρι στην πραγματικότητα ήταν καλό παιδί και μου είχε φερθεί πολύ καλά αλλά χωρίσαμε γιατί ήθελε να παντρεύτουμε και εγω τότε ήμουν μικρή για να δέσω τη ζωή μου, ήθελα να ζησω και άλλες εμπειρίες.
Ανεξαρτητα που οι επόμενοι δεσμοί μου δε είχαν καλή κατάληξη.
Αυτος παντρεύτηκε 2 χρόνια αφού χωρίσαμε και έχει 2 παιδάκια, ας είναι καλά με την οικογένεια του, κρατάμε φιλική επαφή τυπικά σε Γιορτες για Χρόνια πολλά κλπ.

ΕΡΜΗΝΕΙΑ

Κατανοώ πως το όνειρο σου περιέχει πολλές σύνθετες λεπτομέρειες και συναισθήματα. Ας εξετάσουμε διάφορες πιθανές ερμηνείες:

  1. Η Επιλογή του Πρώτου Δεσμού:
  • Το να παντρεύεσαι τον πρώτο σου δεσμό μπορεί να αντιπροσωπεύει την ανάγκη σου να ανατρέξεις σε κάτι από το παρελθόν, μια περίοδο που ήσουν πιο αθώα και ανέμελη.
  1. Το Φόρεμα με τα Ροζ Λουλούδια:
  • Τα ροζ λουλούδια μπορεί να αντιπροσωπεύουν την αθωότητα και τη νεανική ομορφιά. Η επιλογή αυτού του φορέματος μπορεί να υποδεικνύει την επιθυμία σου να διατηρήσεις τη φρεσκάδα και τη χαρά της νιότης.
  1. Το Συναίσθημα της Μετανίωσης:
  • Η αίσθηση μετανίωσης μετά τον γάμο μπορεί να αντικατοπτρίζει αμφιβολίες ή ανασφάλειες σχετικά με τις επιλογές που κάνεις στη ζωή σου.
  1. Τα Σφάλματα στις Βέρες:
  • Τα σφάλματα στις βέρες μπορεί να υποδεικνύουν τη φόβια ή τις αμφιβολίες που ενδέχεται να έχεις σχετικά με τις προηγούμενες σχέσεις σου.
  1. Η Συνάντηση με τον Θείο:
  • Η παρουσία του θείου μπορεί να αντιπροσωπεύει την επιθυμία για υποστήριξη και κατανόηση από οικεία πρόσωπα.
  1. Το Αναπάντεχο Τέλος του Γάμου:
  • Η απροσδόκητη κατάληξη του γάμου με την επίσκεψη στο σπίτι της οικογένειάς σου μπορεί να αντιπροσωπεύει την ανάγκη για συνδέσεις και στήριξη από τους αγαπημένους σου.
  1. Η Ανακούφιση από το Ότι Ήταν Όνειρο:
  • Το γεγονός ότι ανακουφίστηκες που ο γάμος αυτός ήταν μόνο στο όνειρο μπορεί να αντικατοπτρίζει την ευγνωμοσύνη σου για τις επιλογές που έχεις κάνει στην πραγματική ζωή.

Συνολικά, το όνειρο φαίνεται να αντικατοπτρίζει τις ανασφάλειες, τις αντιφάσεις και τις επιθυμίες που μπορεί να έχεις σχετικά με τις σχέσεις και τις επιλογές σου στο παρελθόν και το παρόν. Είναι σημαντικό να θυμάσαι πως τα όνειρα είναι προσωπικά και η ερμηνεία τους εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το προσωπικό σου υπόβαθρο και συναισθηματική κατάσταση.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια