You dont have javascript enabled! Please enable it! Με τον πρώην σε παραλία με κόσμο- Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

ioanna1994

Καλησπέρα σας.
Πριν μέρες είχα δει όνειρο με τον πρώην μου και ήταν πολύ αληθινό, όσο αφορά το συναίσθημα. Είδα ότι ξανά ήμασταν μαζί κ περπατούσαμε στην παραλία που είχε πολύ κόσμο. Εκείνος ήταν μελαγχολικός κ αυτόματα λίγο απόμακρος. Τον έβλεπα κ δεν ήξερα τι μπορεί να τον απασχολούσε. Κάποια στιγμή συναντήσαμε δύο φίλους του, στους οποίους με σύστησε ως κοπέλα του, κ φαινόταν περήφανος για αυτό, χωρίς να ήθελε να με κρύψει. Αφού χαιρετηθήκαμε, εγώ έκανα μια βουτιά στην θάλασσα κ ήπια νερό θαλασσινό, -είχε ένα ελαφρύ κύμα- στο δευτερόλεπτο κ του είπα να μπει κ αυτός, αλλά δεν ήθελε. Μετά αφού βγήκα περπατήσαμε κ τον ρώτησα τι τον προβληματίζει. Μου είπε πολύ αληθινά και μελαγχολικά ότι σκέφτεται τα παιδιά μας (ήθελε να κάνουμε οικογένεια κ το σκεφτόταν μελλοντικά), κ ότι δεν μπορούμε να μη βγαίνουμε έξω, για να μην κάνουμε σπατάλη χρημάτων, έτσι ώστε να μαζέψουμε λεφτά για να ανοίξουμε το σπιτικό μας. Εγώ του απάντησα πολύ γλυκά κ με κατανόηση, ότι δεν χρειάζεται να ανησυχεί για τίποτα, κ θα τα φτιάξουμε όλα!
Θα με βοηθούσε πολύ η ερμηνεία σας κυρία Ρούλα! Στροβιλίζει μέρες στο μυαλό μου!
Ευχαριστώ 🙏

ΕΡΜΗΝΕΙΑ

Καλησπέρα! Είναι πολύ ενδιαφέρον το όνειρο που μοιράζεσαι, και η ερμηνεία του μπορεί να αναδείξει διάφορες πτυχές των συναισθημάτων και των επιθυμιών σου. Ας εξετάσουμε το όνειρο με πολλές λεπτομέρειες:

  1. Η Παραλία:
  • Η παραλία είναι συχνά συνδεδεμένη με την ψυχρά επιφάνεια όπου συναντάμε τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας. Η περίπατος στην παραλία με τον πρώην μπορεί να αντιπροσωπεύει την επιθυμία σου για επανένωση ή επανεκτίμηση της προηγούμενης σχέσης.
  1. Οι Φίλοι του:
  • Η συνάντηση με τους φίλους του με εσένα ως “κοπέλα του” μπορεί να αντικατοπτρίζει την επιθυμία του να είναι περήφανος για τη σχέση τους και να μην την κρύβει από τους άλλους.
  1. Η Βουτιά στην Θάλασσα:
  • Η βουτιά στη θάλασσα μπορεί να αντιστοιχεί στην ανάγκη για ανανέωση και αναζωογόνηση. Το ότι ήπιες θαλασσινό νερό μπορεί να είναι ένα σύμβολο καθαρισμού.
  1. Οι Σκέψεις για τα Παιδιά:
  • Η μελαγχολία του πρώην σου σχετικά με τα παιδιά και η επιθυμία για μια σταθερή οικογένεια μπορεί να αναδεικνύει ανασφάλειες ή ανησυχίες για το μέλλον και τις ευθύνες.
  1. Η Οικονομική Σκέψη:
  • Η ανησυχία για το να μην βγαίνετε έξω για να μην κάνετε σπατάλη χρημάτων και να μαζέψετε για ένα σπίτι μπορεί να αντιπροσωπεύει οικονομικές ή πρακτικές ανησυχίες.
  1. Η Ανταπόκρισή σου:
  • Η κατανοητική και γλυκιά ανταπόκρισή σου μπορεί να αντιπροσωπεύει την επιθυμία σου να λύσετε τα προβλήματα και να δημιουργήσετε μαζί μια σταθερή και ευτυχισμένη ζωή.

Συνολικά, το όνειρο δείχνει έναν συνδυασμό προηγούμενων συναισθημάτων, επιθυμιών και ανησυχιών που μπορεί να απασχολούν το υποσυνείδητό σου. Είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι τα όνειρα είναι πολύ υποκειμενικά, και η ερμηνεία τους εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το προσωπικό σου υπόβαθρο και συναισθηματικό κοινωνικό πλαίσιο.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια