You dont have javascript enabled! Please enable it! Πάπια στο όνειρο - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

amalia

Καλησπέρα! Είναι τώρα η δεύτερη φορά που βλέπω μια πάπια στο όνειρο! Την πρώτη φορά είδα ότι περπατούσα δίπλα σε μια λίμνη και έρχεται μια μικρή λευκή πάπια και με τσιμπούσε με το ράμφος της στο πόδι μου, δεν πονούσε απλά ήταν εκνευριστικό και προσπαθούσα να την διώξω αλλά αυτό εκεί συνέχιζε σαν να ήθελε να παίξει. Σήμερα βλέπω ότι έμενα σε μια πολυκατοικία στο τελευταίο όροφο και είχα την μπαλκονόπορτα ανοιχτή και μπήκαν μέσα δύο πάπιες! Η μία ήταν μεγάλη σε μέγεθος κύκνου αλλά με παρδαλά χρώματα (μπλε, πράσινο κτλ.) και η άλλη ήταν μικρούλα άσπρη (σαν να ήταν η ίδια πάπια από το πρώτο όνειρο!), και όταν τις κατάλαβα πήγα να τις διώξω να φύγουν έξω, την μεγάλη δεν είδα που πήγε, είδα μόνο την μικρή και την σκουντούσα με το χέρι προς την μπαλκονόπορτα, αλλά είχε ξαπλώσει στο πάτωμα δεν ήθελε να φύγει, ήρθε και το κουνέλι μου (έχω στα αλήθεια κουνέλι, αλλά καφετί, στο όνειρο ήταν και αυτό όμως λευκό όπως η πάπια!) το κουνέλι μου το αγρίευε και το έβαζα δίπλα στη πάπια να δει ότι δεν ήταν κακιά. Η πάπια έμεινε ξαπλωτή κάτω δεν ήθελε να βγει με τίποτα!
Περνάω στα αλήθεια έναν χωρισμό, μπορεί να έχει να κάνει με τον πρώην μου? να σημαίνει επανασύνδεση?

ΕΡΜΗΝΕΙΑ

Καλησπέρα! Τα όνειρα με πάπιες μπορεί να έχουν διάφορες ερμηνείες ανάλογα με τα συναισθήματα και το περιβάλλον του όνειρου. Ας αναλύσουμε τα δύο όνειρα σας με βάση τις λεπτομέρειες που παραθέτετε:

1. **Πρώτο όνειρο:**
– Περπατάτε δίπλα σε μια λίμνη και μια μικρή λευκή πάπια σας τσιμπάει στο πόδι. Ενώ προσπαθείτε να την διώξετε, συνεχίζει να σας ενοχλεί. Αυτό μπορεί να υποδηλώνει κάτι που σας ενοχλεί ή που είναι εκνευριστικό στη ζωή σας. Η λευκή πάπια μπορεί να συμβολίζει καθαρότητα ή αθωότητα.

2. **Δεύτερο όνειρο:**
– Βρίσκεστε στον τελευταίο όροφο μιας πολυκατοικίας και δύο πάπιες, μία μεγάλη και μία μικρή (ίδια με αυτή του πρώτου ονείρου), μπαίνουν στο διαμέρισμά σας. Προσπαθείτε να τις διώξετε, αλλά η μικρή πάπια επιμένει να παραμένει και αγνοεί τις προσπάθειές σας. Το κουνέλι σας εμφανίζεται και εσείς προσπαθείτε να δείξετε στη μικρή πάπια ότι το κουνέλι δεν είναι κακό.

Ερμηνεύοντας τα όνειρα συνολικά:

– Η πάπια, ειδικά η μικρή πάπια που επιμένει, μπορεί να αντιπροσωπεύει κάτι που επιθυμεί να παραμείνει στη ζωή σας, ανεξάρτητα από τις προσπάθειές σας να το απομακρύνετε.

– Η πολύχρωμη μεγάλη πάπια μπορεί να υποδηλώνει κάτι που είναι πολύπλοκο ή ποικίλο, ενώ η μικρή πάπια, που είναι σαν αυτή που είδατε στο πρώτο όνειρο, μπορεί να συμβολίζει συνέχεια ή επανάληψη.

– Το κουνέλι, που είναι λευκό στο όνειρο, μπορεί να αντιπροσωπεύει την αγαπημένη σας συντροφιά ή κάτι που σας προσφέρει αναστολή και ηρεμία.

Όσον αφορά τον χωρισμό που περνάτε στην πραγματική ζωή, τα όνειρα μπορεί να αντανακλούν τα συναισθήματα και τις ανησυχίες σας σχετικά με αυτήν την κατάσταση. Ενδέχεται να αντικατοπτρίζουν την επιθυμία για ελευθερία ή την ανάγκη να διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας. Πάντως, οι ερμηνείες των ονείρων είναι υποκειμενικές και εξαρτώνται από την προσωπική εμπειρία και συναισθηματική κατάσταση του ονειροπόλου.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια