You dont have javascript enabled! Please enable it! Άγγελος - Ερμηνεία ονείρου - Μαντείον

Ο άγγελος στο όνειρο μας θα μπορούσαμε να πούμε ότι συμβολίζει σχεδόν πάντα κάτι πολύ καθαρό και αγνό που υπάρχει στον κόσμο ενώ θα μπορούσαμε οι να πούμε ότι μας μεταφέρει με τον τρόπο του το λόγο του Θεού! Σίγουρα πάντως συμβολίζει ευτυχία και χαρά!

Αν δεις στο όνειρο σου λοιπόν ότι έχεις γίνει κάποιος άγγελος αυτό προμηνύει κάτι πολύ κακό για τον γάμο σου και την οικογενειά σου από σχέδια που εσύ πρόκειται να κάνεις!


Αν δεν είσαι καλά στην υγεία σου και δεις άγγελο μεγαλοπρεπή σημαίνει ότι η κατάσταση της υγείας σου θα πάει προς το χειρότερο.

Αν δεις στα λευκά άγγελο και είσαι άρρωστος αυτό σημαίνει ότι σίγουρα θα αναρρώσεις στην υγεία σου!


Επίσης και αγγελούδι αν ονειρευτείτε που είναι ο μικρός άγγελος αυτό σημαίνει πως σύντομα πρόκειται να βρεθείτε ερωτευμένοι και πιθανόν αυτός ο έρωτας να έχει κατάληξη τον γάμο.

Αν δείτε άγγελο να έχει τα φτερά του ανοιγμένα μπροστά σας αυτό προμηνύει ότι κάτι που έντονα σας απασχολεί τον τελευταίο καιρό θα πάρει το δρόμο του σύντομα με πολύ ευνοϊκό και καλό τρόπο για εσάς!

Αν έχετε κάποια επιχείρηση και δείτε άγγελο στο όνειρο σας αυτό προμηνύει λεφτά και μεγάλες επαγγελματικές επιτυχίες.

Αν δεις στο όνειρο σου άγγελο να πετάει μέσα στο σπίτι σου ή από πάνω σου σημαίνει ότι γρήγορα θα έχεις χαρά και μια πάρα πολύ καλή είδηση!

Αν είσαι ανύπαντρη και ονειρευτείς κάποιον άγγελο να του μιλάς αυτό σημαίνει ότι θα γνωρίσεις σύντομα έναν ωραίο άντρα που ίσως σου κάνει πρόταση γάμου όπου θα ντυθείς και νύφη!


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια