You dont have javascript enabled! Please enable it! Μεταξωτό - Ερμηνεία Ονείρου - Μαντείον

Αν ονειρευτείτε μετάξι, αν απλώς το δείτε, σημαίνει ότι κάνετε επίδειξη μεγάλη, η οποία τελικά θα σας βλάψει και θα σας φέρει συμ­φορές· αυτή η ερμηνεία ταιριάζει κυρίως σε γυ­ναίκα.

Αν δείτε να κλώθετε μετάξι για να κάνετε μεταξένια κλωστή, το όνειρο προαναγγέλλει με­γάλα κέρδη στους άντρες και πλούσια ενδύματα στις γυναίκες.

Αν με το μετάξι κεντάτε φόρεμα ή κάτι άλλο, σημαίνει ότι η υπομονή σας θα αντα­μειφθεί και ότι σύντομα θα πλουτίσετε και θα ευ­τυχήσετε.

Μεταξωτό φόρεμα για τους άντρες ση­μαίνει μεγάλη ανοησία και βάσανα∙ αν αυτό το όνειρο το δει γυναίκα, έχει ένα προμήνυμα οικο­νομικής καταστροφής του συζύγου της.

Μεταξωτό μαντίλι στους άντρες είναι σημάδι θηλυπρέπειας και ματαιότητας· στις γυναίκες προαναγγέλλει επαίνους για την καλλονή τους.

Ο μεταξοσκώλη­κας, γενικά, σημαίνει πάντοτε πολύ μεγάλη επι­τυχία, ακόμη και σε περιστάσεις κατά τις οποίες η αποτυχία είναι αναμενόμενη, ιδίως αν αυτός που βλέπει το όνειρο είναι έμπορος, βιομήχανος ή κτη­ματίας.

Αν δείτε μεταξουργείο, σημαίνει ότι πρέ­πει να προφυλαχτείτε από άνθρωπο ο οποίος καυ­χιέται πως είναι πλούσιος· το κάνει ώσπου να σας βάλει στο χέρι, οπότε πλέον θα ανακαλύψετε ότι πρόκειται για τυχοδιώκτη.

Κάτι τέτοιο πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα οι γυναίκες, όταν μάλιστα βρίσκονται σε ώρα γάμου.

Αν, πάλι, δείτε ότι εσείς ο ίδιος είστε ιδιοκτήτης μεγάλου μεταξουργείου, ας γνωρίζετε ότι σας απειλεί μεγάλη οικονομική καταστροφή εξαιτίας της κακής διαχείρισης της συζύγου σας, ή γενικά της οικογένειάς σας.


Αλφαβητάρι ονειροκρίτη

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ
0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια