You dont have javascript enabled! Please enable it! Φενγκ Σούι: βάλτε θετική ενέργεια στην κρεβατοκάμαρά σας με 5 απλά βήματα - Μαντείον

Το Φενγκ Σούι είναι λίγο σαν την αστρολογία. Ακόμα κι αν δεν το πιστεύεις, είναι συναρπαστικό να διαβάζεις και να μαθαίνεις τον τρόπο που λειτουργεί και μπορεί να επιδράσει στη ζωή σου.

Καθώς σχετίζεται με τη διακόσμηση του σπιτιού, το σωστό φενγκ σούι θεωρείται ότι εξισορροπεί την ενέργεια που ρέει μέσα και γύρω από το χώρο σας και μπορεί να έχει αντίκτυπο στην ευημερία, στις σχέσεις μας, ακόμα και στο πορτοφόλι μας.

Όταν πρόκειται για την διακόσμηση και διάταξη της κρεβατοκάμαράς σας, για παράδειγμα, οι σύμβουλοι του φενγκ σούι δεν θα σας ζητήσουν να κολλήσετε το κρεβάτι σας με μια περίεργη γωνία στη μέση του δωματίου και να βάψετε τους τοίχους σας με τέσσερα διαφορετικά χρώματα. Αντ ‘αυτού, οι αρχές του φενγκ σούι είναι απλές.

Υπάρχει ένας άλλος λόγος για να υιοθετήσετε τις αρχές του φενγκ σούι, ειδικά στην κρεβατοκάμαρα: Πώς τοποθετείτε τα έπιπλα σας μπορεί πραγματικά να επηρεάσει τον ύπνο σας. Αν δεν έχετε πειστεί απλά δοκιμάστε αυτά τα απλά βήματα και διαπιστώστε το οι ίδιοι.

Δημιουργήστε συμμετρία

Δημιουργήστε συμμετρία στην κρεβατοκάμαρά σας
Δημιουργήστε συμμετρία στην κρεβατοκάμαρά σας

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στην διάταξη της κρεβατοκάμαράς σας είναι να αφήσετε ίσο χώρο και στις δύο πλευρές του κρεβατιού. Αυτό είναι συμβολικό για τη δημιουργία ισοτιμίας τόσο για εσάς όσο και για το σύντροφό σας. Ακόμα κι αν ο χώρος που περισσεύει είναι ελάχιστος, θα πρέπει να διανέμεται ισόποσα και στις δύο μεριές.

Μη γεμίζετε το χώρο με πολλά αντικείμενα

Προσπαθήστε να μη γεμίζετε την κρεβατοκάμαρά σας με πολλά αντικείμενα. Μια έρευνα του 2015 έδειξε ότι η υπερβολική ακαταστασία και συσσώρευση αντικειμένων στην κρεβατοκάμαρα συνδέεται με τις διαταραχές ύπνου.

Αποφύγετε τους πολλούς καθρέφτες

Σύμφωνα με τους ειδικούς του φενγκ σούι οι πολλοί καθρέφτες στο δωμάτιο δημιουργούν μια ανισορροπία. Σύμφωνα με τις αρχές του φενγκ σούι, οι καθρέφτες έχουν την ικανότητα να ενεργοποιούν την ενέργεια μέσα σε ένα δωμάτιο, όμως το πιο σημαντικό είναι να το δοκιμάσετε μόνοι σας επειδή κάθε άτομο είναι διαφορετικό. Αν επιλέξτε δε να βάλετε καθρέφτη μέσα στην ντουλάπα φροντίστε να είναι τακτοποιημένοι, καθώς οι καθρέφτες διπλασιάζουν αυτό που αντικατροπτίζουν.

Προσθέστε ένα χαλί

Είτε βάλτε ένα μεγάλο χαλί κάτω από το κρεβάτι, είτε δύο μικρότερα ίδιου μεγέθους δεξιά και αριστερά του κρεβατιού. Σύμφωνα με το φενγκ σούι βοηθά στη γείωση της ενέργειας όταν κοιμάστε και την ισορροπία ανάμεσα στο γιν (απαλές υφές του χαλιού) και του γιανγκ (σκληρή επιφάνεια πατώματος)

Ανοίγετε τα παράθυρα και τα παντζούρια καθημερινά

Κάθε μέρα πρέπει να ανοίγετε τα παράθυρα και τα παντζούρια προκειμένου να μπαίνει φρέσκος αέρας και φυσικό φως στην κρεβατοκάμαρά σας. Έτσι ανανεώνεται η ενέργεια του χώρου. Το βράδυ αντίστοιχα κλείνετε τα πάντα για να κρατήσετε μέσα τη φρέσκια ενέργεια ενώ κοιμάστε.

ΠΗΓΗ

0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια