You dont have javascript enabled! Please enable it! Η μαγεία της Καφεμαντείας - Μαντείον

Με προέλευση που πιστεύεται ότι ήταν στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, οι αναγνώσεις τσαγιού και καφέ υπάρχουν εδώ και τουλάχιστον μερικούς αιώνες. Με την πάροδο του χρόνου, αυτές οι αναγνώσεις έγιναν όλο και πιο δημοφιλείς και τις έκαναν σε όλες τις γωνιές του κόσμου. 

Σε μια ανάγνωση φλιτζανιού καφέ, ο ψυχικός σύμβουλος ερμηνεύει τα υπολείμματα αλεσμένων καφέ στο φλυτζάνι και στο πιατάκι. Αυτό είναι δυνατό επειδή ο καφές αφήνει ένα παχύ, λασπώδες υπόλοιπο στο κάτω μέρος του φλιτζανιού. 

Αφού ο πελάτης τελειώσει να πίνει, ο μάντης στροβιλίζει το φλιτζάνι, κάνει μια προσευχή και το γυρίζει ανάποδα στο πιατάκι. Υπάρχει μια περίοδος αναμονής, κατά την οποία τμήματα των υπόλοιπων κατακαθιών πέφτουν στο πιατάκι. Αφήνουν μοτίβα στην επιφάνεια του φλυτζανιού και δημιουργούν νέα μοτίβα στο πιατάκι. 

Οι εικόνες και τα σχήματα που δημιουργούνται στους κόκκους καφέ παρέχουν πληροφορίες για τον πελάτη. Τα αρχικά γράμματα των αγαπημένων και συγγενών, σκηνές σημαντικές, επιδράσεις του παρελθόντος, η πορεία προς το μέλλον, η ενέργεια των εμπλεκομένων ανθρώπων, είναι όλα εκεί για να τα δει ο ψυχικός αναγνώστης. 

Σύμβολα ανάγνωσης φλιτζανιών καφέ 
0
Μήπως θα είχατε κάποιο σχόλιο να αφήσετε σχετικά με αυτό:x

Τα σύμβολα ανάγνωσης καφέ είναι ευρεία και ποικίλα. Κάθε ανάγνωση είναι διαφορετική και κάθε αναγνώστης έχει μια μοναδική προσέγγιση. Υπάρχουν επίσης και άλλα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη, όπως: 

Πλαίσιο – ένας μάντης μπορεί να ερμηνεύσει το σύμβολο ενός πύργου ως πλούτο και ένας άλλος μπορεί να το δει ως σύμβολο της μοναξιάς. Μερικές φορές τα σύμβολα έχουν τη σημασία τους μέσα από το ευρύτερο πλαίσιο του τι δείχνει η συγκεκριμένη ανάγνωση. Τι είναι δίπλα στον πύργο; Ποιος είναι μέσα ή έξω από αυτό; Πώς όλα συνδέονται μεταξύ τους; 

Τοποθέτηση – Ένα άλλο πολύ σημαντικό πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι το πού εμφανίζονται τα σχήματα και τα σύμβολα στο φλυτζάνι και στο πιατάκι. Οι περιφέρειες από το πιατάκι, για παράδειγμα, αντιπροσωπεύουν γεγονότα που είναι λιγότερο σημαντικά. Το κέντρο του φλυτζανιού είναι το πιο σημαντικό, ακολουθούμενο από τις περιφέρειές του, ακολουθούμενο από το κέντρο από το πιατάκι του φλυτζανιού, και τέλος, τις περιφέρειες από το πιατάκι. 

Πάχος – είναι επίσης σημαντικό πόσος καφές συσσωρεύεται σε διαφορετικά μέρη στο φλιτζάνι και στο πιατάκι. Πόσοι κόκκοι του καφέ πήγαν στη διαμόρφωση του συμβόλου ενός σκύλου, για παράδειγμα, μπορούν να καθορίσουν εάν ο σκύλος είναι απλώς συμβολικός ή αν ο σκύλος αντιπροσωπεύει ένα πραγματικό σκυλί στη ζωή του πότη του καφέ. 

Μέγεθος – πόσο μεγάλο είναι το σύμβολο; Καταλαμβάνει το μισό χώρο στο φλιτζάνι ή στο πιατάκι; Ή είναι μικρό, κρυμμένο στη γωνία; Αυτό καθορίζει τη σημασία του συμβόλου στην ανάγνωση. 

5 4 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια