You dont have javascript enabled! Please enable it! Μάγος γεννιέσαι ή γίνεσαι; - Μαντείον

Όλοι είμαστε εν δυνάμει Μάγοι.

Όλοι οι άνθρωποι έχουν τάσεις. Υπάρχουν όμως κάποιοι αστρολογικοί κανόνες που καθορίζουν αν θα γίνεις ισχυρός Μάγος. Εγώ εκπαιδεύτηκα από τη μάνα μου, και είναι ακριβώς το ίδιο. Η μαγεία περιλαμβάνει διάφορα συστήματα. Για να σου δώσω να καταλάβεις, υπάρχει φυσική μαγεία, όπου χρησιμοποιούμε κρυστάλλους, βότανα. Υπάρχει θρησκευτική μαγεία, μαγεία των θεών: χρησιμοποιούμε θεότητες, αγίους. Υπάρχουν τα τέσσερα στοιχεία: η γη, ο αέρας, το νερό και η φωτιά. Υπάρχει θεληματική μαγεία, του που το μότο του είναι “κάνε ό,τι θέλεις” κι έχει να κάνει με τη μαγεία που βγαίνει από μέσα μας.

Η μαγεία είναι ανάγκη. Είναι η πιο αρχαία ανάγκη.

Ο Θεός είναι ενέργεια που έχουμε εμείς κατασκευάσει. Δεν είναι κάτι κακό. Ακόμα και η παλιά, η μαγεία των σατανιστών, η οποία είναι το αντίθετο της χριστιανικής μαγείας Στον παγανισμό δεν υπάρχει Σατανάς έχει αλλάξει και έχει γίνει πιο φωτεινή, γιατί οι άνθρωποι βλέπουν το συμφέρον τους. Ένα παράδειγμα γιατί και η Χαρτομαντεία μαγεία είναι : Τα χαρτιά δείχνουνε τι συμβαίνει τη συγκεκριμένη στιγμή στη ζωή μας. Δε μπορούνε να πάνε πάρα πολύ βαθιά. Επειδή η μαγεία αφορά εμάς, πρέπει να ασχοληθούμε εμείς οι ίδιοι.

Η μαγεία είναι συνεχής.

Ένας μαύρος Μάγος ασχολείται συνεχώς με τους στόχους του. Δεν ασχολείται μία φορά και τελειώνει. Επομένως για να λυθούν τα μάγια, πρέπει να ασχολούμαστε κι εμείς με συνεχείς καθαρισμούς σε πολλά επίπεδα, ώστε να μπορέσουμε να έχουμε αποτέλεσμα. Δε χρειάζεται να θυσιάσεις κάτι – απαγορεύεται μάλιστα. Έχεις επιλογές: μπορείς να ‘σαι λευκός, μαύρος, γκρι Μάγος. Είναι θέμα προσωπικής ηθικής του ατόμου, μέχρι πού θέλει να φτάσει.

0
Πιστεύετε ότι μπορεί και εσείς να έχετε την διαίσθηση του μάγου;x
Δε σημαίνει ότι για να πετύχεις κάτι πρέπει να κάνεις κακό. Ίσα ίσα: λέγεται ότι όσες φορές κάνεις καλό ή κακό, τρεις φορές θα σου ‘ρθει πίσω πιο δυνατό. Η γοητεία είναι επίσης μαγεία. Για να γοητεύσεις ένα πνεύμα, έναν άγγελο, μια νεράιδα ή έναν θεό, θα πρέπει να μιλήσεις ποιητικά, να φέρεις δώρα, προσφορές. Υπάρχει κάτι που ονομάζεται γοητεία και διαταγή στη μαγεία.

Όταν ζητάμε κάτι, χρησιμοποιούμε τη γοητεία, χρησιμοποιούμε την ποίηση.

Ο μεγαλύτερος Μάγος ήταν ο Σαίξπηρ. Μάλιστα μιλούσε για “λόγια μαγικά” και χρησιμοποιούσε το δεκατετράεδρο, μια συγκεκριμένη τεχνική που είχε αναπτύξει και ήταν ο τρόπος του να γράφει, να χρησιμοποιεί “λόγια δύναμης”, όπως έλεγε κι ο ίδιος. Τα μάγια πού πιάνουν πιο εύκολα; Στους πτωχούς τω πνεύματι ή στους έξυπνους και μορφωμένους; Δεν έχει σημασία. Η ψυχή της μαγείας είναι η φυσικότητα, ο φυσικός άνθρωπος. Και συνήθως, στα παλιά χρόνια, οι πολύ καλοί Μάγοι ήταν οι αγράμματοι. Σήμερα οι πιο καλοί Μάγοι δεν είναι αυτοί που είναι αγράμματοι, αλλά αυτοί που είναι κοντά στη φύση τους. Είναι θέμα αυτογνωσίας. Για να γίνει κάποιος καλός Μάγος πρέπει να δει ο ίδιος σε ποια στοιχεία είναι καλός, πού νιώθει άνετα: στη θάλασσα; στο βουνό; σε μια πόλη; Δεν έχει σημασία αν είσαι μορφωμένος ή αμόρφωτος, η μαγεία θα σε πιάσει το ίδιο.

5 1 Ψήφος
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια