You dont have javascript enabled! Please enable it! Μπορεί ένας ‘’μάντης’’ να προβλέψει πραγματικά το μέλλον; - Μαντείον


Μερικοί άνθρωποι δεν έχουν καλή κατανόηση όταν πρόκειται για την ιδέα των ψυχικών προβλέψεων σχετικά με το μέλλον.

Τι είναι οι μάντεις;
Οι μάντεις είναι άνθρωποι που έχουν μια υπερευαίσθητη αντίληψη που τους επιτρέπει να αξιοποιήσουν ένα διαφορετικό βασίλειο για να παρέχουν πληροφορίες σχετικά με διαφορετικές καταστάσεις της ζωής. Η ιδέα της επικοινωνίας με έναν μάντη δεν είναι μια σύγχρονη έννοια. Στην πραγματικότητα, ολόκληρη η έννοια της μαντείας χρονολογείται χιλιάδες χρόνια.
Μία από τις πρώτες μορφές της μαντείας ήταν η αστρολογία. Εκείνοι που ασκούσαν αστρολογία πίστευαν ότι οι θέσεις των πλανητών, του ήλιου, του φεγγαριού και των αστεριών θα μπορούσαν να προβλέψουν το μέλλον ενός ατόμου, καθώς και να δώσουν πληροφορίες για τη ζωή ενός ατόμου.
Ένας άλλος τύπος ήταν εκείνοι που μπορούσαν να κάνουν αυτές τις προβλέψεις για το μέλλον χωρίς να εξετάσουν αυτά τα ουράνια σώματα. Αυτοί οι άνθρωποι θεωρούνταν προφήτες ενώ σε μεταγενέστερους χρόνους αναφέρθηκαν ως διορατικοί. Οι διορατικοί θεωρούνταν ότι διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στον πρώιμο πολιτισμό, συχνά ενεργούσαν ως σύμβουλοι και δικαστές.

Καθοδήγηση προβλέψεων, όχι οδηγίες

Πολλοί άνθρωποι αναμένουν να λάβουν οδηγίες για μια δουλειά, μια σχέση ή έναν φίλο από τον προσωπικό τους μάντη. Αλλά αυτή η προσέγγιση μπορεί να είναι πολύ περιοριστική. Οι αναγνώσεις αφορούν καθοδήγηση, υποστήριξη, ενθάρρυνση, ενδυνάμωση, γνώσεις και άνεση
Μπορούν να σας βοηθήσουν να δείτε πράγματα που ίσως γνωρίζετε ήδη βαθιά, δεν τα είχατε ξανασκεφτεί ή δεν τα έχετε συνειδητοποιήσει ακόμη. Αλλά τελικά, εσείς είστε αυτοί που θα πρέπει να λάβετε τις αποφάσεις για το μέλλον σας.
Ο στόχος μιας πρόβλεψης είναι να απεικονίσεις την κατεύθυνση προς την οποία κινείται η ζωή σου. Μια ψυχική ανάγνωση μπορεί να ανοίξει μια πληθώρα δυνατοτήτων για να εξερευνήσετε και πολλές επιλογές για να ακολουθήσετε.
Φυσικά, δεν θα μπορείτε να αλλάξετε κάθε πράγμα για τη ζωή και το περιβάλλον σας, αλλά έχετε ορατότητα σε περισσότερες επιλογές και μονοπάτια από ό, τι πριν από την πρόβλεψη.
Ορισμένες πτυχές της ζωής σας μπορούν να προβλεφθούν σε ένα συγκεκριμένο σημείο, δεδομένων των παρόντων συνθηκών. Η πρόβλεψη είναι σαν στιγμιότυπο στο χρόνο. Καταγράφοντας το μέλλον του τρέχοντος σεναρίου.
Μόλις προσφερθεί η πρόβλεψη, αυτές οι συνθήκες ενδέχεται να αλλάξουν. Επομένως, το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να είναι διαφορετικό από το αν δεν είχατε ποτέ εμπειρία στην ανάγνωση. Με άλλα λόγια, όταν σας δίνεται μια πρόβλεψη, αυτό μπορεί να έχει αντίκτυπο στο μέλλον.

Είναι ακριβείς οι χρόνοι των προβλέψεων;

Κατά τη διάρκεια μιας ανάγνωσης, ο μάντης μπορεί να απεικονίσει ένα άτομο, έναν αριθμό, αλλά συχνά, το χρονικό πλαίσιο δεν είναι πολύ συγκεκριμένο. Οι προβλέψεις θα πραγματοποιούνται μερικές φορές μετά από μερικούς μήνες ή κατά τη διάρκεια της ζωής σας. Ένα τηλέφωνο από έναν χαμένο συγγενή, μια νέα δουλειά ή ένα μωρό μπορεί να έρθει όταν τα περιμένετε λιγότερο. Ωστόσο, τα χρονικά πλαίσια μπορεί να διαφέρουν.Ένα από τα καθήκοντα του μάντη είναι να ερμηνεύσει τις ιδέες που του μεταφέρονται σε μια σαφή, συγκεκριμένη πρόβλεψη, και αυτό συνεπάγεται υψηλό επίπεδο επαγγελματικής εμπειρογνωμοσύνης. Για παράδειγμα όταν ο μάντης βλέπει τον αριθμό 7, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει 7 ημέρες, 7 εβδομάδες ή ακόμα και 7 χρόνια.
Οι μάντεις χρησιμοποιούν συνήθως άλλα μέρη της ανάγνωσης, και της διαίσθησή τους, για να προσπαθήσουν να κατανοήσουν το ακριβέστερο δυνατό χρονοδιάγραμμα, αλλά τα πράγματα δεν είναι πάντα απόλυτα ακριβή.


Προγεγραμμένο πεπρωμένο ή ελεύθερη βούληση;

Η ιδέα των προβλέψεων προϋποθέτει ότι σε κάποιο βαθμό, το πεπρωμένο μας είναι προγραμμένο. Μπορούμε πραγματικά να αλλάξουμε το πεπρωμένο μας ή είναι η προκαθορισμένη πορεία μας; Αυτή η ερώτηση ήταν το επίκεντρο των φιλοσοφικών συζητήσεων για αιώνες.
Ο ντετερμινισμός είναι η έννοια πως ό, τι συμβαίνει είναι προκαθορισμένο και δεν μπορεί να αλλάξει. Σύμφωνα με αυτό, οι άνθρωποι δεν μπορούν να αλλάξουν την πορεία δράσης τους και υπάρχει μόνο μία πιθανή πορεία. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με την ιδέα της ελεύθερης βούλησης, που είναι η ικανότητα των ανθρώπων να επιλέγουν ένα συγκεκριμένο μονοπάτι ή μία δράση που έχουν αποφασίσει.
Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι ο Thomas Aquinas, ένας φιλόσοφος του 13ου αιώνα, ενισχύει τις ιδέες που αναφέρονται παραπάνω. Είδε τους ανθρώπους να είναι προ-προγραμματισμένοι για να στοχεύουν σε συγκεκριμένους στόχους, αλλά εξακολουθούν να έχουν τη δυνατότητα να κάνουν επιλογές μεταξύ διαφορετικών διαδρομών για την επίτευξη αυτών των στόχων. Ο Aquinas πίστευε ότι η ύπαρξη της ελεύθερης θέλησης αποδεικνύεται από το γεγονός ότι η διάνοιά μας έχει την ικανότητα να συζητά και να εξετάζει διαφορετικές πορείες δράσης.

5 3 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια