You dont have javascript enabled! Please enable it! Ο άνθρωπος σου - Μαντείον

Αν υπάρχουν στιγμές που μπορεί να νιώθετε μόνοι..αδικημενοι.. είτε στην αγάπη είτε στην φιλιά ή ακόμα και απο δικούς σας ανθρώπους… Άνθρωποι που επιτρέψατε να σας πληγώσουν για τον οποιοδήποτε λόγο! Να μην κατηγορείτε μόνο τους άλλους αλλά πρώτα από όλα τον εαυτό σας… Όχι όμως για πολύ… Ύστερα από λίγο να τον συγχωρείτε και να τον αγκαλιάζετε… Να σκέφτεστε πως κάποια στιγμή θα φανεί ένας άνθρωπος που θα σας χαϊδέψει,θα σας φροντίσει και θα κολλήσει όλα τα ραγισμένα κομμάτια που υπάρχουν στην καρδιά σας!

Να συγχωρείτε αυτούς που σας πλήγωσαν, αυτούς που σας εγκατέλειψαν ή απλά δεν σας κατάλαβαν! Αυτό σημαίνει ψυχή και γεναιότητα. Τουλάχιστον το βράδυ θα μπορείτε να κοιμάστε ευκολότερα, χωρίς κατάλοιπα και προβληματισμούς.Να μην κρατάτε κακίες, να μην παρακαλάτε να φάει ο άλλος τα μούτρα του για να πάρετε μέσα σας την ικανοποίηση του θιγμένου εγωισμού σας… απλά αποδέχεστε και προχωράτε παρέα με το είναι σας, παρέα με την περηφάνια σας και την καλοσύνη σας. Ούτε κακίες ούτε τίποτα Απλά να τους εύχεστε τα καλύτερα.Γιατί δε χρειάζεται να αποχωρήσετε επειδή κουραστήκατε αλλά επειδή καταλάβατε!

Επειδή διαλύθηκε ξαφνικά αυτό το σύννεφο από μπροστά σας, επειδή κατανοήσατε έστω κι αργά… Και να είστε σίγουροι πως αν κάποιος αξίζει να έρθει στη ζωή σας θα παλέψει με όλο του το είναι για να μείνει… Γιατί για όλους αυτούς που έχουν πονέσει..πάντα υπάρχει κάποιος που περιμένει να σε αγκαλιάσει το βράδυ και να ακούει την ανάσα σου..

Ευχαριστώ Ρούλα..

0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια