You dont have javascript enabled! Please enable it! Επηρεάζει η πανσέληνος την κατοικία; - Μαντείον

Όλα τα πράγματα στο σύμπαν είναι yin και yang. Βέβαια αυτό που έχει σημασία είναι με τι τα συγκρίνουμε όπως έχουμε δει και σε προηγούμενο άρθρο. Στην περίπτωση της πανσελήνου είναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε μερικά πράγματα που πρέπει να προσέξουμε.

Αν όλα είναι μεταμορφώσεις του Qi, τότε είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε ότι όλα συνδέονται μεταξύ τους. Αυτή την σύνδεση μεταξύ όλων και τα πάντα, θέλουμε να μελετήσουμε και να βρούμε λύσεις και να προσπαθήσουμε να αποφύγουμε λάθος κινήσεις.

Το φεγγάρι αν το συγκρίνουμε με τον ήλιο, είναι yin. Ο ήλιος, φωτεινός και θερμός παράγει τεράστιες ποσότητες τσι – Qi, που εκπέμπονται προς όλες τις κατευθύνσεις, είναι yang.. Επίσης αν συγκρίνουμε το φεγγάρι με την Γη, πάλι είναι yin, μιας και η Γη έχει ζωή, θάλασσα και γενικά πάρα πολύ yang δραστηριότητα. Άρα μπορούμε να συμπεράνουμε με σιγουριά ότι με αυτό το μέτρο σύγκρισης η σελήνη είναι yin. Αυτό το παράδειγμα το έβαλα για να κατανοήσει κάποιος τον τρόπο σκέψης.

Τώρα θα ρωτήσει κάποιος τι σχέση έχει η πανσέληνος με το Φενγκ Σούι; Σύμφωνα με τον Joseph Yu, οι πλανήτες δεν επηρεάζουν τα άστρα. Δεν έχει να ανησυχεί κάποιος για το αν θα χειροτερέψει ή θα καλυτερέψει το φενγκ σούι κατά την διάρκεια μιας πανσελήνου.

Μερικές επιπλέον εγκυκλοπαιδικές γνώσεις που πρέπει κάποιος να γνωρίζει σύμφωνα με την παραδοσιακή κινέζικη ιατρική. Θα πρέπει να τονιστεί η ανάγκη της διακοπής του σεξ αλλά και του αυνανισμού κατά την διάρκεια μια πανσελήνου. Δηλαδή 2 μέρες πριν και 2 μέρες μετά τουλάχιστον. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και θα πρέπει να επιστήσω την προσοχή. Όταν κάνουμε σεξ, έρωτα ή αυνανιζόμαστε σπαταλάμε πολύτιμη ενέργεια από το σώμα μας, που την χρειάζεται και την συσσωρεύει ώστε να ζήσει. Η ενέργεια αυτή ονομάζεται Jing και συσσωρεύεται κυρίως στα νεφρά μας, που είναι και η κυρίως πηγή σπέρματος και ωαρίων. Είναι οι μπαταρίες του σώματος. Όταν πλησιάζει η πανσέληνος, τότε δημιουργείται πολύ ying και λόγω της έλξης που ασκεί, σε κάθε οργασμό χάνουμε πολλαπλή ενέργεια. Αυτό έχει ως συνέπεια την απώλειας τεράστιας ποσότητας τσι, με αποτέλεσμα αν είμαστε αδύναμοι, κουρασμένοι, αγχωμένοι κλπ να στερέψουμε. Και αυτό είναι το σημαντικό. Να μην πάθουμε κάτι στην υγεία μας.  Σαν μια λίμνη που αν την ανοίξεις σε λάθος ώρα θα στερέψει όλο το νερό.

Επίσης σύμφωνα με την παραδοσιακή κινέζικη ιατρική κατά την διάρκεια μιας πανσελήνου να αποφεύγονται τα χειρουργεία, γιατί δημιουργούν σοβαρό πρόβλημα, με μεγάλη απώλεια αίματος και τσι, που μπορεί να έχει μοιραία κατάληξη.

Όλοι οι μεγάλοι δάσκαλοι πολεμικών τεχνών και παραδοσιακών ιοατρικών, προτείνουν κατά την διάρκεια μιας πανσελήνου να τρώμε καλά, όχι υπερβολικά, να κοιμόμαστε σωστά, 11μμ-7πμ, να μην κάνουμε έρωτα και να διαλογιζόμαστε.

Πηγή: fengshui.gr

0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια