You dont have javascript enabled! Please enable it! Ζώδια και Ταιριάσματα - Αιγόκερως με Αιγόκερω - Μαντείον
ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ 60%
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 65%
ΚΟΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ: 65%
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ: 70%
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ: 60%
ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΓΑΜΟΥ: 60%

Η σχέση σας κάλλιστα θα μπορούσε να είχε αναπτυχθεί στο εργασιακό σας περιβάλλον ή με κάποιο τρόπο οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σας, να είναι κοινοί. Υπάρχει ταύτιση μεταξύ σας, μήπως όμως τα κοινά σας γνωρίσματα, είναι και ο λόγος που μπορείτε εύκολα να βαρεθείτε τη σχέση αυτή;

Αυτό που σας ενώνει είναι οι φιλοδοξίες και οι στόχοι που έχετε για τη ζωή, αφού είστε και οι δύο άνθρωποι του καθήκοντος, της εργασίας, της προόδου και της εξέλιξης. Η σχέση σας δεν είναι εύκολη, παρόλο που ανήκετε στο ίδιο ζώδιο, γιατί είστε και οι δύο αρκετά εγκρατείς και δεν αφήνετε τα περιθώρια συναισθηματισμού να εισχωρήσουν ανάμεσά σας.  Οι εξελίξεις στη σχέση σας είναι αργές, γιατί πολύ απλά ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν θέλετε να κάνετε λάθη, αλλά επιμένετε να ακολουθείτε πάντα τη λογική σας που σας καθοδηγεί σωστά!

Η σχέση αυτή, θα αντιμετωπίσει δυσκολίες στο ξεκίνημά της, πολύ απλά γιατί και οι δύο θέλετε να έχετε τον έλεγχο στα πάντα γύρω σας και προκύπτουν διαμάχες που αφορούν ποιος θα καταφέρει τελικά να επιβληθεί στον άλλον. Παράλληλα η έλλειψη τρυφερότητας, ρομαντισμού  αλλά και εξωτερίκευσης συναισθημάτων, συχνά μπορεί να δημιουργούν ένα ασαφές κλίμα μεταξύ σας και να θεωρείτε ότι η σχέση σας είναι αρκετά χλιαρή ή ότι δεν υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον.

Στην πραγματικότητα, αν καταφέρετε να σπάσετε τα δεσμά της λογικής και των «πρέπει» σύντομα θα αντιληφθείτε ότι υπάρχουν πολλά κοινά στοιχεία μεταξύ σας, που μπορούν να στηρίξουν τη σχέση σας για να διατηρηθεί στο χρόνο. Είσαστε και οι δύο άνθρωποι φιλόδοξοι, εργατικοί και αρκετά υπεύθυνοι, μαζί λοιπόν μπορείτε ακόμα καλύτερα να λειτουργήσετε ως σύμμαχοι προκειμένου να πετύχετε τα πλάνα της ζωής σας.

Ένας Αιγόκερως κυνηγά συνεχώς την επιτυχία και είναι υποχόνδριος.
0
Εσένα ποια είναι η αποψή σου για αυτό το ταίριασμα;x

Ο ένας μπορεί να στηρίξει τον άλλον ουσιαστικά, ενώ η υπομονή και η μεθοδικότητα που είναι στοιχείο της προσωπικότητας και των δύο, μπορούν να κάνουν αυτή τη σχέση αρκετά δυνατή στο πέρασμα του καιρού!  Τα προβλήματα που προκύπτουν δεν σας φαίνονται αξεπέραστα, ίσα – ίσα που θεωρείτε φυσικό και αναμενόμενο να υπάρχουν καβγάδες, διαφωνίες και αντιθέσεις, γιατί είσαστε της άποψης ότι μόνο οι δοκιμασίες σας φέρνουν πιο κοντά και κάνουν τη σχέση σας πιο δυνατή.  Ο παραδοσιακός και συντηρητικός τρόπος σκέψης και των δύο , είναι ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους μπορείτε πραγματικά να διαπιστώσετε ότι συμβαδίζετε απόλυτα μεταξύ σας. Η δέσμευση, η σταθερότητα, ο γάμος και οι προοπτικές της σχέσης σας, είναι μία υπόθεση αρκετά σοβαρή και για τους δύο.  Δεν αφήνετε περιθώρια αμφισβήτησης των συναισθημάτων, αφού λειτουργείται πάντα με τυπικότητα, συνέπεια και φροντίδα απέναντι στο ερωτικό σας ταίρι. Ο κοινός κοινωνικός σας κύκλος, αλλά και οι παρόμοιοι στόχοι που έχετε για τη ζωή, την καριέρα και τα οικονομικά σου, θα λειτουργούν πάντα υποστηρικτικά στη σχέση σας. Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι και οι δύο επιθυμείτε να έχετε στο πλάι σας ένα ερωτικό ταίρι για το οποίο θα νιώθετε περηφάνια και στην δική σας περίπτωση, αισθάνεστε τυχεροί από την παρουσία του ενός στη ζωή του άλλου!

Η αυστηρότητα αλλά και ο δογματισμός που είναι στοιχεία της προσωπικότητας και των δύο, θα δημιουργούν προβλήματα κατά καιρούς στη σχέση σας, τα οποία όμως είναι στο χέρι σας να αντιμετωπίσετε αφού διαθέτετε υπομονή και επιμονή!

Αρχικά, θεωρούμε πως μιας και έχουμε δυο ίδια ζώδια ότι ταιριάζουν απόλυτα. Αυτό, όμως, δεν ισχύει πάντοτε για όλα τα ζώδια.

Έχουμε να κάνουμε με δυο ζώδια ναι μεν πρακτικά, αλλά υπερβολικά. Σε αυτή τη σχέση θα υπάρχει πρόγραμμα, σεβασμός  και έρωτας- απλά θα τον εκφράζουν με τον δικό τους τρόπο. Όσον αφορά την αφοσίωση είναι και οι δυο πιστοί μόνο που λίγο το ματάκι του Αιγόκερου παίζει τριγύρω και βλέπω τον Αιγόκερω να μένει «τυφλός.» Τέλος, θα ήθελα να τονίσω τον σεβασμό στη σχέση αυτή. Ένας Αιγόκερως όταν βρει το άλλο του μισό που θα είναι και το δίδυμό του (κάτσε κάτω Δίδυμε δεν μιλάμε για σένα ενθουσιάστηκες αμέσως, εσύ θα έχεις άλλο αφιέρωμα) τότε θα είναι ένας πρίγκιπας- ένας επίγειος άγγελος!

Ειδικά όταν η Αιγόκερως τακτοποιεί το σπίτι είναι το καλύτερό του, όμως, αν δεν ταιριάζουν και υπάρχουν συχνοί τσακωμοί, τότε ο Αιγόκερως αποχωρεί από τη σχέση με ευκολία, αλλά και να επιστρέψει στη σχέση δεν θα επιστρέψει συναισθηματικά.

 Ο Αιγόκερως στο σεξ!

Ακόμα και σε αυτό υπάρχει πρόγραμμα, θα γίνει συγκεκριμένη ώρα σε συγκεκριμένο μέρος γιατί είναι και οι δυο πολυάσχολοι. Και μην περιμένετε τίποτα παρδαλό, καθώς είναι λίγο πιο κλασσικοί. Ωστόσο στα ρεπό τους μπορεί να κάνει και κάτι εκτός λογικών πλαισίων. Όταν κάνουν έρωτα αυτοί οι δυο είναι κάτι μοναδικό (εντάξει με λίγη καθοδήγηση, με λίγες διορθώσεις και να τονίζει τα λάθη κατά τη διάρκεια η Αιγοκερίνα), αλλά κατά άλλα είναι μια όμορφη πράξη. Υπάρχουν εναλλαγές, αλλά με ένα μέτρο! Το αρνητικό είναι πως ακόμα και στο σεξ λειτουργούν με σύνεση και δεν αφήνουν τα συναισθήματά τους να βγουν προς τα έξω. Τέλος, για να εξιτάρεις έναν Αιγόκερω ντύσου με μια στολή κύρους, (όπως αστυνομικός, στρατιώτης). Του αρέσει η κυριαρχία, δεν του αρέσει η υποταγή στο σεξ και στην περίπτωση αυτή θέλουν και οι δυο να έχουν τον έλεγχο.

Διάλεξε τον συνδυασμό ζωδίων που σε ενδιαφέρει και μάθε το
ταίριασμα τους.

0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια