You dont have javascript enabled! Please enable it! Ζώδια και Ταιριάσματα - Ζυγός με Αιγόκερω - Μαντείον
ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ 58%
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 55%
ΚΟΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ: 60%
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ: 55%
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ: 65%
ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΓΑΜΟΥ: 55%

Ένα πολύ όμορφο ζευγάρι μπορεί να προκύψει από την ερωτική έλξη Ζυγού με Αιγόκερω- εάν πρώτα ανακαλύψουν τις ομοιότητες τους, πράγμα δύσκολο ορισμένες φορές. Με μια πρώτη ματιά αυτοί οι δύο δεν έχουν τίποτα κοινό μεταξύ τους: ενώ ο Αιγόκερως είναι ήσυχος και συνεσταλμένος, ο Ζυγός χαρακτηρίζεται ως μια κοινωνική πεταλουδίτσα που απολαμβάνει την συναναστροφή με άλλους ανθρώπους.

Τον Αιγόκερω τον απασχολεί η σκληρή δουλειά ως μέσο επαγγελματικής προόδου και αναγνώρισης. Τον Ζυγό τον απασχολεί η ομορφιά, η τέχνη και η ισορροπία στη ζωή και στις σχέσεις. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως αυτοί οι δυο δεν έχουν κοινά στοιχεία. Αν ορίσουν σαν βάση της σχέσης τους την κοινή αγάπη και το σεβασμό μπορούν να βρουν κοινό έδαφος.

0
Εσένα ποια είναι η αποψή σου για αυτό το ταίριασμα;x

Όταν αυτά τα δύο Ζώδια συνεργαστούν για την επίτευξη ενός σχεδίου ή την επίλυση ενός προβλήματος, η συνεργασία θα αποδώσει μόνο αν έχουν προκαθορίσει τους ρόλους τους, καθώς και οι δύο θέλουν να έχουν το πάνω χέρι. Μόλις προσδιορίσουν τις προσδοκίες τους, οι προσεγγίσεις τους είναι για μια ακόμα φορά διαφορετικές:

Ο Ζυγός ζυγίζει τα πράγματα και είναι πνευματώδης ενώ ο Αιγόκερως πιστεύει πως εάν κάτι οδηγεί στην επιτυχία αξίζει να το προσπαθήσει κανείς ακόμα και αν είναι δύσκολο ή επώδυνο. Η κατανόηση της ιδιοσυγκρασίας και των μεθόδων των συντρόφων τους, τους βοηθά να πετύχουν από κοινού αυτά που δεν θα μπορούσαν από μόνοι τους.

Ζυγός και Αιγόκερως είναι και οι δύο Παρορμητικά ζώδια. Είναι και οι δύο πρωτεργάτες νέων σχεδίων, όμως έχουν τόσο διαφορετική αντίληψη για τον εργασιακό τομέα που είναι προτιμότερο ο καθένας τους να έχει το δικό του προκαθορισμένο ρόλο. Όσον αφορά στις διαμάχες, ο Ζυγός θα είναι ο πρώτος που θα υποχωρήσει, γεγονός που θα καθησυχάσει τον Αιγόκερω (ο οποίος έχει πάντα δίκιο). Είναι σημαντικό και για τους δύο να κατανοήσουν πως ο συμβιβασμός είναι το κλειδί της επιτυχίας.

Το ατού αυτής της σχέσης; Ενώνουν τα θετικά τους στοιχεία. Μόλις επιτρέψουν στο σύντροφο τους να είναι ο εαυτός του- και όχι να μπαίνει ένας στα πόδια του άλλου- μπορούν να αποτελέσουν ένα ολοκληρωμένο σύνολο. Η σχέση τους έχει πολλές απαιτήσεις, όμως μπορούν να μάθουν πολλά ο ένας από τον άλλο εάν καταβάλουν την κατάλληλη προσπάθεια.

Διάλεξε τον συνδυασμό ζωδίων που σε ενδιαφέρει και μάθε το
ταίριασμα τους.

0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια