You dont have javascript enabled! Please enable it! Ζώδια και Ταιριάσματα - Σκορπιός με Σκορπιό - Μαντείον
ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ 72%
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 60%
ΚΟΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ: 70%
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ: 80%
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ: 80%
ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΓΑΜΟΥ: 70%

Ο Σκορπιός με έναν άλλο Σκορπιό είναι ένας συνδυασμός που μπορεί να είναι είτε ο παράδεισος είτε η κόλαση. Αρχικά, η φυσική σύνδεση είναι πολύ ισχυρή και θα σας κάνει να ποθείτε πολύ ο ένας τον άλλον, από την αρχή.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, δύο Σκορπιοί ερωτεύονται ο ένας τον άλλον πολύ γρήγορα και σύντομα συνειδητοποιούν ότι υπάρχει μια δυνατότητα δια βίου δέσμευσης.

0
Εσένα ποια είναι η αποψή σου για αυτό το ταίριασμα;x

Ένας άλλος Σκορπιός αντιλαμβάνεται ενστικτωδώς το μυαλό και την καρδιά σου, από μέσα προς τα έξω. Μπορείς εύκολα να μοιραστείς τα μυστικά σου μαζί τους. Πολλές φορές δεν χρειάζεται καν να μιλήσετε ο ένας με τον άλλον! Ένα βλέμμα θα είναι αρκετό για να ξέρετε τι νιώθει ο άλλος. Έχετε μία ιδιαίτερη σύνδεση και οι ατελείωτες συζητήσεις που οι περισσότερες σχέσεις έχουν ανάγκη για εσάς θα είναι πραγματικά περιττές! Σου φτάνει η παρουσία του άλλου!

Οι σχέσεις μεταξύ δύο Σκορπιών δεν είναι ότι άλλα ζώδια θα θεωρούσαν ειδυλλιακή, επειδή υπάρχουν συχνά τρομερές ανατροπές και έντονες εναλλαγές της διάθεσης που οφείλονται στην άκαμπτη θέση και των δύο πλευρών σε πολλά θέματα. Για να ξεπεραστούν όμως αυτά τα προβλήματα είναι σημαντικό τουλάχιστον ο ένας από σας να προσφέρει στον άλλον την αγάπη του χωρίς όρους.

Επειδή αγαπάτε τόσο βαθιά, είστε κτητικοί, ζηλιάρηδες και καχύποπτοι σίγουρα οι εντάσεις μεταξύ σας δεν θα λείπουν. Και οι δύο απαιτείτε αμέριστη πίστη και αυτό θα μπορούσε να σας δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα. Αν κανένας από εσάς δεν επιτρέψει στον άλλο κάποια προσωπική ελευθερία, η σχέση αυτή θα μετατραπεί σε μια μάχη πείσματος. Η μόνη διέξοδος είναι να εμπιστεύεστε ο ένας τον άλλο και να μην αφήσετε χώρο σε υποψίες. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα από τα πιο σημαντικά καρμικά μαθήματά σας.

Διάλεξε τον συνδυασμό ζωδίων που σε ενδιαφέρει και μάθε το
ταίριασμα τους.

0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια