You dont have javascript enabled! Please enable it! Ζώδια και Ταιριάσματα - Σκορπιός με Υδροχόο - Μαντείον
ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ 68%
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 65%
ΚΟΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ: 60%
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ: 65%
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ: 75%
ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΓΑΜΟΥ: 75%

Είσαι Σκορπιός και είναι Υδροχόος! Μπορεί να αμφιβάλεις ότι υπάρχει οποιαδήποτε πιθανότητα μεταξύ σας να έχετε μια μακροχρόνια σχέση. Και οι δύο σας είστε πεισματάρηδες και έχετε πολύ συγκεκριμένες ιδέες (που θα ριζώσουν πιο βαθιά, όσο θα μεγαλώνετε), οπότε υπάρχει καλός λόγος για να αμφιβάλλετε. Ποιος θα υποχωρήσει σε ένα θέμα, μια ιδέα ή μια γνώμη; Εάν μπείτε σε μια σχέση, αυτός θα είναι δύσκολος δρόμος.

0
Εσένα ποια είναι η αποψή σου για αυτό το ταίριασμα;x

Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο συναισθηματικό και ο Υδροχόος μπορεί να σου δώσει λίγη από τη συναισθηματική τροφή που χρειάζεσαι. Δεν είναι αυτό που σκέφτονται συνήθως οι άνθρωποι για τον Υδροχόο, αλλά είναι ευαίσθητος και αγαπάει με τον δικό του τρόπο. Όσο και να σε καταλαβαίνει, γι’ αυτόν μία σχέση δεν θα είναι ποτέ γεμάτη πάθος, όπως είναι για σένα! Στην ουσία βλέπει μία σχέση σαν μία πηγή γνώσεων! Είναι πολύ λογικός, πράγμα που σε ενοχλεί αρκετά!

Η ανάγκη του για ανεξαρτησία είναι τόσο μεγάλη που δεν θα καταλάβει καν την κτητικότητα σου, πόσο μάλλον να προσαρμοστεί σε αυτά τα δεδομένα. Σε καμία περίπτωση! Είναι επίσης γνωστός για την αντικειμενικότητα του, οπότε όταν θα του πεις ότι σε ενοχλεί που βγαίνει τόσο θα σε ρωτήσει τι πάει να πει αυτό;

Είστε και οι δύο αποφασιστικοί και κολλάτε σε οτιδήποτε αναλάβετε μέχρι τέλους. Επίσης, δεν φοβάστε τις προκλήσεις. Αυτό είναι συνήθως απαραίτητο από την άποψη της διάρκειας μιας σχέσης, αλλά σε αυτή τη σχέση μπορεί να είναι το αντίθετο, όσο πιο πολύ επιμένετε, τόσο λιγότερες είναι οι πιθανότητες ότι θα λειτουργήσει.

Όταν φτάσετε σε ένα αδιέξοδο, θα χρειαστείτε τις καλύτερες δεξιότητες της επικοινωνίας σας και όχι προσωπική προκατάληψη εάν πρόκειται να επιτευχθεί ένας δίκαιος συμβιβασμός.

Ο Σκορπιός σεξουαλικά έλκεται από τον Υδροχόο; Ναι! Θα θελήσεις να εξερευνήσεις τα σεξουαλικά βάθη του Υδροχόου πλήρως. Η καλή επικοινωνία στην κρεβατοκάμαρα θα είναι απολύτως απαραίτητη εάν πρόκειται να φέρει στην επιφάνεια την παθιασμένη πλευρά αυτού του ζωδίου του αέρα. Το να μιλάς γλυκά θα είναι μια δεξιότητα που θα πρέπει να μάθεις.

Αλλά ο Υδροχόος θα πρέπει να μάθει ότι η πολύ συζήτηση σε «ξενερώνει». Προτιμάς να εκφράσεις τα συναισθήματά σου καθαρά σωματικά. Κάπου μεταξύ αυτών των δύο άκρων, θα βρείτε τη χρυσή τομή.

Διάλεξε τον συνδυασμό ζωδίων που σε ενδιαφέρει και μάθε το
ταίριασμα τους.

0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια