You dont have javascript enabled! Please enable it! Ζώδια και Ταιριάσματα - Δίδυμος με Υδροχόο - Μαντείον
ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ 66%
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 65%
ΚΟΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ: 70%
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ: 60%
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ: 65%
ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΓΑΜΟΥ: 70%

Δίδυμος και Υδροχόος μαζί, άραγε αέρας και αέρας ταιριάζουν; ΝΑΙ, σίγουρα αυτή είναι η σχέση στην οποία πρέπει να μείνεις, σου προσφέρει ότι επιθυμείς και κάτι παραπάνω θα έλεγα!

Επιτέλους κάποιος που μπορεί να σταθεί στο ύψος της μόρφωσης σου! Είναι ένα σταθερό ζώδιο οπότε θα φέρει μία τάξη στην ατίθαση ζωή σου. Θα ερωτευτείς την άνευ όρων φαντασία του. Δύο λέξεις μπορούν να χαρακτηρίσουν αυτήν την σχέση: «πάθος» και «παρόν»! Και οι δύο ζείτε για το σήμερα, έχετε μπόλικες ιδέες και σας αρέσει να μιλάτε για οτιδήποτε. Ο Υδροχόος είναι πολύ επινοητικός, δένεται συναισθηματικά με κάποιον που μπορεί να σεβαστεί και ο Δίδυμος, με την γοητεία του, πνευματική και συναισθηματική, θα είναι η τέλεια σχέση για τον Υδροχόο.

0
Εσένα ποια είναι η αποψή σου για αυτό το ταίριασμα;x

Μάλλον ο επαναστατικός χαρακτήρας του, το θάρρος με το οποίο λέει τα πράγματα με το όνομά τους, ο τρόπος με τον οποίο μπορεί να καθοδηγήσει μία συζήτηση είναι πράγματα που σε μαγεύουν. Έχεις βρει επιτέλους κάποιον να σου κάνει παρέα στις εξορμήσεις σου. Δείχνει να είναι πολύ απόμακρος αλλά όταν φτάσεις στην ψυχή του Υδροχόου θα δεις πως αγαπάει. Θα σε μαγέψει στα αλήθεια.

Η σταθερότητα του είναι ένα μικρό προβληματάκι. Φαίνεται λίγο ξεροκέφαλος αλλά δεν είναι καθόλου έτσι. Ζει με μεγαλύτερη ένταση τις συγκινήσεις οι οποίες για σένα είναι φυσιολογικές, τις σκέφτεται πιο πολύ και ανησυχεί πιο συχνά.

Ο Υδροχόος αγαπάει όσο εσύ το καθετί καινούργιο. Αν και αυτή η σχέση βασίζεται πιο πολύ σε μία βαθειά φιλία, θα κάνει το σεξ να είναι ακριβώς όπως το επιθυμείς, γεμάτο, πάντα αλλιώτικο, πάντα στην υψηλή σφαίρα του πάθους.

Διάλεξε τον συνδυασμό ζωδίων που σε ενδιαφέρει και μάθε το
ταίριασμα τους.

0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια