You dont have javascript enabled! Please enable it! Ζώδια και Ταιριάσματα - Δίδυμος με Τοξότη - Μαντείον
ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ 73%
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 70%
ΚΟΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ: 75%
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ: 70%
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ: 75%
ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΓΑΜΟΥ: 75%
Δίδυμος και Τοξότης μαζί είναι η ένωση του αέρα με την περιπετειώδη φωτιά… Η παροιμία τα ετερώνυμα έλκονται σας ταιριάζει γάντι… Θα είναι όλα ή τίποτα επειδή σας χωρίζουν έξι μήνες και γενικά τέτοιες σχέσεις είναι ή Κόλαση ή Παράδεισος! Το καλύτερο από όλα είναι ότι θα καταλάβεις πολύ γρήγορα που βαδίζεις.

Η καταπληκτική μόρφωση του Τοξότη, οι ιδέες του, το λαμπρό μυαλό του, η εξυπνάδα και οι πνευματικές ανησυχίες του για την ζωή, θρησκεία και κοινωνία θα σε γοητεύσουν με την μία! Είναι ένας δεσμός που ξεκινάει αυθόρμητα, αλλά για να κρατήσει θέλει μεγάλη προσπάθεια και από τα δύο ζώδια.

0
Εσένα ποια είναι η αποψή σου για αυτό το ταίριασμα;x

Και οι δύο μπορείτε σε κλάσμα δευτερολέπτων να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε ακόμα και μία άποψη που έχετε για ένα θέμα. Το πρόβλημα σας είναι ότι εσύ βαριέσαι εύκολα και ο Τοξότης αγαπάει την εργένικη ζωή.

Μία και μοναδική λέξη θα χαρακτήριζε απόλυτα τον Τοξότη: «περιπέτεια». Πνευματική, αλλά όχι μόνο! Τον πρώτο καιρό θα έχετε μία καταπληκτική σχέση, όμως κάποια στιγμή αν κάτι ουσιαστικό δεν της δίνει μορφή χάνεστε ο ένας από τον άλλον. Ο Τοξότης όπως και ο Δίδυμος ζουν για το φλερτ. Αλλά σίγουρα θα καταλάβει ο Τοξότης σου την ανάγκη που έχεις να σε εκτιμούνε και να σε θαυμάζουν. Μπορεί η σχέση αυτή να μην κρατήσει, αλλά σίγουρα θα μείνετε φίλοι για πάντα! Κρίμα όμως γιατί σας δένουν τόσα! Αλλά μέχρι και τα άστρα δεν ξέρουν τι να πούνε για σας, γιατί αν καταφέρετε και μείνετε μαζί σας περιμένει μία απολαυστική ζωή.

Λατρεύετε και οι δυο τα ταξίδια, να ανακαλύπτετε καινούργια και εξωτικά μέρη! Τα υλικά αγαθά δεν σας ενδιαφέρουν και δεν θα έχετε ποτέ συζητήσεις για τέτοια θέματα! Η πνευματική επικοινωνία μπορεί να είναι ο κρίκος που βοηθάει την σύνδεσή σας.

Ερωτικά; Μπορεί να εμφανιστούν μικροπροβλήματα! Ένας Τοξότης είναι ανοιχτός στις καινούργιες ιδέες και είναι το ίδιο παθιασμένος όπως ο Δίδυμος, αλλά μέχρι και ο τελευταίος που δεν είναι τόσο συναισθηματικός θα καταλάβει ότι για τον Τοξότη το σεξ είναι πιο πολύ ένα άθλημα παρά μία συναισθηματική εμπειρία.

Διάλεξε τον συνδυασμό ζωδίων που σε ενδιαφέρει και μάθε το
ταίριασμα τους.

0 0 Ψήφοι
Αξιολόγηση
Λάβετε ειδοποιήσεις για σχόλια
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια